SON DAKİKA yarın okullar tatil edildil! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim 2023 Pazartesi günü okulların tatil edildiğini duyurdu. Erdoğan, okullarda 1 günlüğüne tatil kararı alındığını açıkladı. Yarın okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler 1 günlüğüne tatil yapacak.

SON DAKİKA yarın okullar tatil edildil! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın ertesi günü olan 30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil edildi. Okulların tatil kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından duyuruldu. Cumhuriyet'in 100. Yılı kutlamaları dolayısıyla 30 Ekim 2023 Pazartesi günü okullar tatil edildi. İşte detaylar...

YARIN OKULLAR TATİL

Cumhuriyet Bayramı yurt genelinde en coşkulu şekilde kutlandı. Çok sayıda program ve etkinliğin yapıldığı Cumhuriyet Bayramı'nda Türkiye'nin 81 ilinde kutlamalar gerçekleşti. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın ertesi günü olan 30 Ekim Pazartesi günü okulların durumu merak ediliyordu. Yapılan son dakika açıklamasında 30 Ekim 2023 Pazartesi (yarın) okulların tatil olacağı duyuruldu.

son-dakika-yarin-okullar-tatil-edildi-cumhuraskani-erdogan-acikladi.jpg

OKULLAR 30 EKİM'DE KAPALI OLACAK

30 Ekim 2023 Pazartesi günü okullar 1 günlüğüne tatil edildi. Açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan ve okulların Pazartesi günü kapalı olacağını aktaran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. Yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.' ifadelerine yer verdi.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusu ile 30 Ekim 2023 Pazartesi günü 1 gün süreyle tatil edilen okullar 31 Ekim 2023 Salı günü tekrar açılacak. Öğrenciler, Salı günü ders başı yapacak.