0 faizle kredi BAŞLADI! Nasıl alınır?

Bayram öncesi 0 faizle kredi fırsatı başladı. O banka büyük Kampanyayı duyurdu. Nakit ihtiyacı olanlar akın akın gidiyor.

0 faizle kredi BAŞLADI! Nasıl alınır?

Ramazan bayramı için geri sayım başlarken nakit ihtiyacı olan vatandaşlara sevindirecek önemli bir kampanyada geldi. Acil nakit paraya sıkışanlara sıfır faizli kredi fırsatı başladı. Son dönemlerde kredi faiz oranlarının yükselmesi nedeniyle zor günler geçirenler faizsiz kredi kampanyası sayesinde rahat bir nefes alacak. O banka önemli açıklamayı yaptı. Acil kredi arayanlar hemen başvuru yaparak tek kuruş faiz ödemeden kredi alabilir. İşte faizsiz kredi veren banka ve başvuru şartları…

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın aldığı faiz artışı kararları bankaların kredi faiz oranlarını da yükseltti. İhtiyaç kredisi faiz oranları artık arsa çıkarken vatandaşlar kredi kullanarak nakit ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyor. Son dönemlerde kredi kullanamayan vatandaşlar için yeni bir faizsiz kredi kampanyası geldi. Nakit ihtiyacı olanlar o bankaya akın edecek. Çünkü bayram öncesi tek şartla faizsiz kredi desteği verilecek. 0 faizle kredi kullanmak isteyenler için yeni kampanyanın tüm detayları haberimizde…

TEK KURUŞ FAİZ YOK

Yeni faizsiz kredi kampanyası Akbank’tan geldi. Tek şartla Akbank tarafından vatandaşa bayram öncesi faizsiz kredi desteği sağlanacak. Kampanya koşulları ve detaylarda belli oldu. Bayram öncesi nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler vakit kaybetmeden bu fırsatı değerlendirirsin. Akbank’ın faizsiz kredi kampanyasında başvurular 15 Mart tarihinde sona erecek. Bu tarih aralığında sıfır faizli kredi desteği yeni Akbank müşterilerine sağlanacak.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI

Akbank, mobil platform üzerinden yeni müşteri kazanımına özel bir kampanya başlattı. 22 Ocak 2024 ve 15 Mart 2024 tarihleri arasında, Akbank Mobil uygulamasını indirip "Akbanklı olmak istiyorum" adımından ilerleyerek ilk defa ve uzaktan müşteri edinimi sürecini tamamlayanlar, özel avantajlardan yararlanabilecek.

KAMPANYA KATILIM KURALLARI

Yeni müşteriler, müşteri olduktan sonra 10 gün içinde %0 faizli ve hayat sigortalı ihtiyaç kredisine başvurabilirler.

Kredi başvurusu, Akbank Mobil üzerinden yapılabilir ve kurye süreci ile işlemlerini tamamlayan müşteriler, evrakların bankaya ulaşmasının ardından 10 gün içerisinde krediye başvurabilirler.

Başvurulan krediler, Akbank tarafından değerlendirilerek karşılanacak.

Onaylanan kredi, Akbank Mobil, Akbank İnternet, Müşteri İletişim Merkezi ve Akbank Şubeleri aracılığıyla kullanılabilir.

Kampanya, 1.000 TL'den 10.000 TL'ye kadar kredi ve maksimum 6 ay vade imkanı sunuyor.

Kampanya, yalnızca gerçek kişilere ve bireysel tüketici/ihtiyaç kredisi türünde geçerlidir.

Müşteriler, bu avantajlı kredi kampanyasından sadece bir kez yararlanabilirler.

Sigortalı kredilerde, müşterinin yaşı ile kredi vadesinin toplamı 65'i geçemez.

0 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASINDAN ÖNEMLİ NOTLAR

Önceki %0 veya %0,99 faizli avantajlı kredi kampanyalarından yararlanan müşteriler, bu kampanyadan faydalanamaz.

Akbank, kredi koşullarını değiştirme, ek bilgi ve belge talebinde bulunma veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Bu özel kampanya, Akbank'a yeni katılan müşterilere yönelik benzersiz bir fırsat sunuyor. Kredi masrafları ve hayat sigortası prim tutarı gibi detaylar, kredi tutarı, vadesi, faiz oranı ve müşterinin yaşına göre değişiklik gösterebilir. Akbank, yeni müşterilerini %0 faizli kredi imkanı ile karşılıyor ve finansal ihtiyaçlarına destek olmayı amaçlıyor.