16 MİLYON EMEKLİ Bayram Edecek! 10 Bin TL'lik Ek Ödeme İçin 18.00'de Onay Geldi

16 milyon emekliyi bayram ettirecek yeni onay geldi. Emekli maaşları ile birlikte 10.000 TL'lik ek ödeme yapacak. Tarih belli oldu, o gün hesaplara geçiyor.

16 MİLYON EMEKLİ Bayram Edecek! 10 Bin TL'lik Ek Ödeme İçin 18.00'de Onay Geldi

16 MİLYON EMEKLİ Bayram Edecek! 10 Bin TL'lik Ek Ödeme İçin 18.00'de Onay Geldi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan gelen onayla birlikte emekliye sürpriz haber var. 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için ek ödeme miktarı 10.000 TL’ye yükseldi. Banka akşam saatlerinde duyuru yayınladı, hemen başvuru yapan emekliler üç iş günü içinde ek ödeme alabiliyor. Kurum fark etmiyor emekliye ek ödeme şartsız şurtsuz veriliyor. Üstelik ek taahhüt imzalayan emeklilere 2500 TL’lik de ekstra ödeme fırsatı var. 4A 4B ve 4C emeklisine büyük müjdenin yeni detayları haberimizde…

Milyonlarca emekliye bayram ettirecek son dakika gelişmesi cumhurbaşkanı imzası ile geldi. SSK Bağ-kur memur emeklisi ve EYT‘den emekli olan tüm vatandaşlar için yeni ek ödeme fırsatı doğdu. Yaklaşık 16 milyon Vatandaşı kapsayan yeni ödeme için tarihlerde belli oldu. Cumhurbaşkanı onayı ile harekete geçen banka emeklilere rekor fırsat sunacak. Emekli maaş alan tüm vatandaşlar hemen başvuru yapmak koşulu ile üç iş günü içinde ödemelerine kavuşacak. Yeni emekli ödemesine ilişkin tüm detayları Akbank duyurdu. Emekli maaşını üç yıllığına Akbank’a taşıyanlar artık 10.000 TL’lik koşulsuz şartsız ödeme alırken ek olarakta 2500 TL’lik hediye para kazanacak. Akbank’ın mart ayı emekli promosyon kampanyası ve şartları haberimizde…

emekli-10-bin-tl-ek-odeme-2.jpg

AKBANK’TAN EMEKLİYE ÇOK CAZİP PROMOSYON TEKLİFİ

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Akbank, emekli müşterileri için çok cazip bir promosyon teklifi hazırladı. Cumhurbaşkanı talimatı ile emekliye ek gelir sunmak amacıyla harekete geçen Akbank, emekli maaşı alan ve üç yıllığına bu maaşı kendisine taşıyan tüm emeklilere ek gelir imkanı sağlıyor. Emeklilerin bu kampanyadan yararlanması için en düşük emekli maaşı alması yeterli oluyor. Yani 10.000 TL ve üstü emekli maaşı alanlar Akbank’tan promosyon fırsatını yakalıyor.

HEMEN BAŞVURANA 12.500 TL’YE KADAR ÖDEME

Akbank’ın Mart 2024 emekli promosyon fırsatları her geçen gün daha da genişleyerek devam ediyor. Emekli müşterilerine verdiği değeri yüksek promosyon fırsatları ile gösteren Akbank, maaşını kendisine taşıyan ve üç yıllığına buradan almayı taahhüt eden emeklilere net 10.000 TL promosyon ödemesi yapıyor. Üstelik Akbank’tan emekli maaşı Promosyonu kampanyasında hangi kurumdan maaş aldığınız hiç fark etmiyor. Yani SSK Bağ-kur memur emeklisi olan tüm emekliler emekli maaşını Akbank’a taşımaları halinde kampanyaya katılabiliyor.

emekli-10-bin-tl-ek-odeme-3.jpg

BAŞINI TAŞIYAN EMEKLİYE 2500 TL HEDİYE PARA

Akbank’ın emekliye sürprizleri bununla da bitmiyor. Emekli maaşını taşıyarak Akbank müşterisi olan emekliler promosyon ödemesine ek olarak fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda 2500 TL’lik hediye para desteğinden de hemen yararlanma imkanı elde ediyor.

AKBANK MOBİL ÜZERİNDEN GELENE 10.000 TL FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Emeklilere özel cazip kampanyaları ile dikkat çeken Akbank, emekli maaşı taşıma işlemlerini mobil uygulama üzerinden yapanlara ekstra avantajlı seçenekler sünüyor. Akbank mobil üzerinden emekli maaşı taşıma başvurusu yapan emekliler ek olarak 10.000 TL’ye kadar faizsiz kredi kullanma imkanına da sahip oluyor.

BAŞVURU TARİHİNİ SAKIN KAÇIRMAYIN

Akbank‘ın cazip kampanyalarını değerlendirmek isteyenlerin başvuru süresini kaçırmaması gerekiyor. Akbank emekli promosyonu kampanyası kapsamında son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlendi. Ancak özellikle faizsiz kredi fırsatını da değerlendirmek istiyorsanız en geç 15 Mart tarihine kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın.