3 Banka İş Birliği Yaptı! Dev FAİZSİZ KREDİ Kampanyası

3 banka dev faizsiz kredi kampanyası başlattı. Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan Bayram öncesi müthiş fırsat geldi.

3 Banka İş Birliği Yaptı! Dev FAİZSİZ KREDİ Kampanyası

Bayram öncesi 3 devlet bankası iş birliği yaptı. Dev faizsiz kredi kampanyası başladı. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın müthiş Kredi fırsatını kaçırmak istemeyenler 31 Mart'a kadar başvurularını yapabilir. Peki faizsiz kredi kampanyasında şartlar neler? Kimler faizsiz kredi alabilir? 3 devlet Bankası'nın faizsiz kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

Nakit paraya ihtiyacı olan ve özellikle de faizsiz kredi kampanyalarını değerlendirmek isteyenler için devlet bankalarından büyük kampanya geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından yepyeni bir faizsiz kredi kampanyası başlatıldı. Bayram öncesi vakit paraya ihtiyacınızı karşılamak ve aynı zamanda faiz ödemek istemiyorsanız bu Kampanyayı kaçırmamanızda yarar var. Peki faizsiz kredi şartları neler? Kimler faizsiz kredi alabilir?

3 DEVLET BANKASINDAN FAİZSİZ KREDİ FIRSATI

Ramazan Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olan ve acil kredi kullanmak isteyenler için 3 devlet bankası büyük kampanyaya imza atıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından yepyeni bir faizsiz kredi fırsatı başladı. Devlet bankalarının kampanyası kapsamında 36 aya kadar vadeli 20.000 TL'ye Varan faizsiz kredi kullanabilirsiniz. Bayram kredisi olarak başlatılan kampanya kapsamında aylık taksit miktarı da tamamen bütçenize göre belirleniyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank faizsiz kredi kampanyasında esnek ödeme seçenekleri de sizi bekliyor.

emekli-ek-ikramiye-2-001.jpg

0 FAİZLİ KREDİ ŞARTLARI NELER?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halk Bankası sıfır faizli kredi kampanyasını kullanmak isteyen vatandaşlar için başvuru şartları da belli oldu. 18 yaşından büyük olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kredi kullanmaya bir engeli bulunmamak yani bankaların Kara listesinde olmamak aranan şartlar arasında yer alıyor. Faizsiz kredi kampanyası kapsamında bu 3 Kamu Bankası'ndan birinin müşterisi olmanız da gerekiyor.

FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'ın faizsiz Kredi kampanyasından yararlanmak için başvurular 31 Mart'a kadar devam ediyor. Kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyenler mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri aracı ile başvuru işlemlerini yapabiliyor. Aynı zamanda faizsiz kredi kampanyalarında T.C kimlik kartı ile şubelerden de başvuru yapmak mümkün. Kampanyaya katılmak isteyenler son başvuru tarihini kaçırmadan devlet bankalarından nakit destek ödemesi alabilir.

EMEKLİLERE ÖZEL FIRSATLAR VAR

Üç devlet bankası aynı zamanda emeklilere özel fırsatlar da sunuyor. Emeklilere düşük faizli 50.000 TL'ye Varan kredi kampanyası sunulurken aynı zamanda 36 aya kadar da vade seçeneği uyguluyor. Emeklilerde düşük faizli kredi kampanyasından Halkbank üzerinden yararlanırsa Ödeme erteleme seçeneğini de kullanabiliyor. Aynı zamanda maaşını taşıyan ve 3 yıllığına bu bankalardan alan emekliye 5.000 TL'lik de promosyon desteği veriliyor.