4A, 4B 4C'li ve EYT'li emekliye Cuma Cumartesi EK İKRAMİYE jesti

4A, 4B 4C’li ve EYT'li emekliye hafta sonu jesti geldi. Cuma ve cumartesi günü emekliye 29.000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı var. Peki kimler ek ödemeden yararlanacak?

4A, 4B 4C'li ve EYT'li emekliye Cuma Cumartesi EK İKRAMİYE jesti

4A, 4B 4C'li ve EYT'li emekliye Cuma Cumartesi EK İKRAMİYE jesti!

4A 4B 4C ve EYT emeklisi için hafta sonu sürprizi geldi. Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa Ramazan ayı öncesi bomba kampanya ile ek ödeme fırsatı sunulacak. Kurum fark etmeden başvuru yapan emekliler tam 29.000 TL'ye kadar ödeme almaya hak kazanacak. Emekli maaşı alan her vatandaş başvuru yapma hakkına sahip. Peki şartlar neler? Hafta sonu ek ödeme fırsatı hangi emekliler için geçerli? Emekliye yeni ek ikramiye kampanyası ve detaylar haberimizde…

Emekliye hafta sonu sürprizi geldi. Cuma cumartesi günü başvuru yapan emeklilere 29.000'ye kadar ek ödeme fırsatı sunulacak. Milyonlarca emekli kapsama alındı, başvurular başladı. Üstelik hafta sonu da başvuru yapılabiliyor Çünkü dijital başvurular kabul ediliyor. Emekliye ek ödeme kampanyası ile ilgili açıklama Türkiye İş Bankası'ndan geldi. Emekli maaşı alan vatandaşlar hem İş Bankası'ndan promosyon alma fırsatına sahip olacak hem de başvuru yaparak üşük faizli emekli kredisi kampanyasına dahil olabilecek. Yaklaşık 17 milyon emekliyi kapsayan yeni kampanya 31 Mart tarihine kadar geçerli. Bu tarih aralığında emekliler İş Bankası şubelerinden Mobil bankacılıktan ya da diğer başvuru kanalları aracılığıyla başvuru yapma fırsatına sahip olacak. 4A, 4B 4c’li ve EYT'li emekliye ek ikramiye jesti haberimizde…

emekliye-ek-ikramiye-jesti-1.jpg

4A, 4B 4C’Lİ VE EYT'Lİ EMEKLİYE BÜYÜK MÜJDE GELDİ

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı öncesi ekonomik anlamda rahatlamak için kendilerine yönelik kampanyaları yakından takip ediyor. Hem emekli promosyon kampanyaları hem de düşük faizli emekli kredisi kampanyaları Bu anlamda emekliler için son derece önemli. Emekli maaşı alan vatandaşlara yönelik yeni Kampanyayı Duran banka Türkiye İş Bankası oldu. Maaşını Türkiye İş Bankası'na taşıyan ve 3 yıllığına da buradan almayı tarif eden emeklilere 29.000 TL'ye Varan belki ödeme fırsatı sunuluyor. Emekliye cuma cumartesi jesti olarak duyulan yeni kampanya kapsamında başvurular 31 Mart'a kadar kabul ediliyor.

EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI ŞARTLARI NELER?

Türkiye İş Bankası emekli kredisi kampanyası Bugün itibarıyla başladı. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar kampanyaya katılmak için başvuru yapabiliyorlar. T.C kimlik numarası ile yapılacak olan başvurular için şubeye gitmeye gerek yok internet bankacılığı üzerinden başvuru yapmak mümkün. Emekli kredisi kampanyası şartları da belli oldu. Emekli kredisi kampanyasından faydalanmak için aranan Tek şart emekli olmak ve 80 yaşından küçük olmak. Bu şartları yerine getiren tüm emekliler kampanyaya katılmak için İş Bankası'na başvuru yapabiliyor. Emekli kredisi 36 ay vadeli olarak veriliyor ve aylık çok uygun taksitlerle ödeniyor.

emekliye-ek-ikramiye-jesti-2.jpg

EMEKLİYE 7500 TL DE PROMOSYON FIRSATI

Türkiye İş Bankası emekliler için karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon da veriyor notra emekli promosyonu kampanyasını güncelleyen Türkiye İş Bankası, emekli maaşı alan müşterilerine 7.500 TL nakit promosyon desteği sağlıyor. 10.000 TL ve üstü maaş alan tüm emekliler bu kampanyaya da katılarak en uygun promosyon fırsatını değerlendirebiliyor.