4A, 4B ve 4C Emeklileri SON DAKİKA Müjdesi İle Sevinecek! 4500 TL İLAVE ZAM 12500 TL Ek Ödeme

Tüm emekliler için son dakika müjdesi geldi. Bu haber emekliyi sevinçten havalara uçuracak çünkü hem ilave zam geliyor hem de ek ödeme.

4A, 4B ve 4C Emeklileri SON DAKİKA Müjdesi İle Sevinecek! 4500 TL İLAVE ZAM 12500 TL Ek Ödeme

Milyonlarca emekliyi sevindirecek yeni son dakika açıklaması az evvel yapıldı. Türkiye’deki yaklaşık 17 milyon emekli bugünkü mitinge kilitlenmiş yeni haber bekliyordu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerden hemen önce ilave zam haberi bekleyen emeklileri sevindirecek detaylar netleşti. Milyonlarca emekli için onay çıktı ek zam geliyor. Üstelik emeklilere 12.500 TL ilave ödeme de var. Mart bitmeden emekliler hem zam alacak hem de ek ödeme alacak. SSK Bağ-kur memur emeklisi EET emeklisi hiç fark etmiyor. Tüm emekliler için geçerli kampanya başladı. İşte emekli sevindirecek son dakika zam ve ek ödeme müjdesinin detayları…

EMEKLİ ÇİFTE MÜJDE İLE SEVİNÇTEN HAVALARA UÇACAK

Ocak 2024 itibari ile emekli maaşları güncellendi. Yılbaşı’nda alınan karar doğrultusunda en düşük emekli maaşı 10.000 TL’ye yükselirken emeklinin kök maaş zammı ise yüzde 49.25 oldu. Aslında bu gelişme milyonlarca emekliye memnun etmişti fakat hükümetin enflasyon düşecek vaatleri tutmadı. O sebeple de emekliler geçim sıkıntısı yaşamaya başladı.

emekli-mujde-1.jpg

EMEKLİNİN MAAŞI AY SONUNU GETİRMEYE YETMİYOR

Milyonlarca emekli aldıkları kuş kadar maaşla ay sonunu getiremiyor geçim zorluğu yaşıyor. Marketlerdeki fiyatlar pazar ve manavdaki fiyatlar her geçen gün artmaya devam ederken emekliler hükumetten ilave zam beklemeye başlamıştı. Özellikle bugün yapılan büyük İstanbul mitinginde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda bir açıklama yapması emekliler tarafından heyecanla takip ediliyordu. Çünkü son günlerde ak partili isimlerden ilave zam konusunda olumlu açıklamalar gelmişti.

Henüz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan emekliye yönelik bir müjde vermedi ancak gündemde olan iki haber var. Emekliye hem zam gelecek hem de ilave ödeme yapılacak. Ek ödeme için tarihler belli oldu, ek zam ise nisan ortasında geliyor.

emekli-mujde-2.jpg

TÜM EMEKLİLERE 12.500 TL’YE KADAR EK ÖDEME VAR

31 Mart’a yapılacak yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken emekli maaşı alan Vatandaşı rahatlatacak yeni bir haber var. Akbank ve Yapı kredi bankaları emekliler için ek ödeme sürprizi yaptı. 31 Mart’a kadar başvurusunu yapan tüm emeklilere 12.500 TL promosyon desteği sağlanacak. Ayrıca bu bankalar emeklinin nakit ihtiyacı olması durumunda düşük faizli emekli kredisi kampanyası da düzenliyor. Hatta iki bankada faizsiz nakit avans fırsatları da hoş geldin kampanyası olarak sunuluyor. Emekli maaşı alanlar başvuru yaparak bu kampanyaları da değerlendirebiliyor.

EMEKLİYE 4500 TL İLAVE ZAM SÜPRİZİ

Ayrıca emekli sandığı yani memur emeklisi için de önemli bir fırsat var. Memur emeklisi de 4500 TL’lik ilave zammı söz konusu. 3600 ek gösterge düzenlemesi ile beraber bu düzenleme hayata geçecek milyonlarca emekli ek zam fırsatını değerlendirme şansı elde edecek.

emekli-mujde-3.jpg

SSK VE BAĞ-KUR EMEKLİSİ 5000 TL’YE KADAR ZAM

Türkiye bugün yapılan büyük İstanbul mitingine kilitlenmiş durumda. Milyonlarca emeklinin gözü kulağı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarına çevrildi. Gündemde ise emekli maaşı alanlara 5000 TL’lik seyyanen zam konusu var. Ak Parti’den birçok isim bu anlamda olumlu açıklamalar yaptı. O sebeple de emeklilerin zam beklentisi giderek arttı. Şu anda miting başladı ancak henüz Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan net bir zam açıklaması gelmedi. İlerleyen dakikalarda zam haberi gelmesi halinde sizlerle paylaşacağız.