Cumhurbaşkanı jesti! Emekliye 10 bin TL YENİ EK ödeme yarın 09.00'da IBAN'a yatacak

Cumhurbaşkanı’ndan emekliye ek ödeme jesti. Yarın 09.00’dan itibaren emeklinin IBAN numarasına 10.000 TL ek ödeme yatacak.

Cumhurbaşkanı jesti! Emekliye 10 bin TL YENİ EK ödeme yarın 09.00'da IBAN'a yatacak

Cumhurbaşkanı jesti! Emekliye 10 bin TL YENİ EK ödeme yarın 09.00'da IBAN'a yatacak!

Emekli maaşı alanlar için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz jest geldi. Emeklilere Mart ayı içinde 10.000 TL'lik ek ödeme desteği verilecek. Emekli maaşı alan vatandaşlar için Müjdeli haberi veren ise Ziraat Bankası oldu. Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen Ziraat Bankası, Nakit paraya sıkışan emekliler için yarın 09.00'dan itibaren nakit destek ödemesi veriyor. Emekli maaşı Ziraat Bankası'nda olan ve her ay buradan maaş alan emekliler tek tıkla hiç şubeye gitmeden ek ödeme alabiliyor. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı başvuru yaparak ek ödeme fırsatını değerlendirebilir. Ziraat Bankası'nın yeni 10.000 TL'lik emekli ödemesi ile ilgili detaylar haberimizde…

17 milyon emekli vatandaş, zamlı maaş ödemeleri için geri sayıma devam ediyor. Emekli maaşları 17 Mart 26 Mart arasında IBAN numarası üzerinden emekli tahsis numarası sonra göre verilecek nokta emekliler bir yandan maaş ödeme tarihlerini takip ederken bir yandan da Ramazan ayı öncesi ek ödeme fırsatlarını öğrenmek istiyor. Milyonlarca emeklinin yüzünü güldürecek ek ödemeler Cumhurbaşkanı talimatıyla gelmeye devam ediyor. Bu defa Ziraat Bankası'ndan emekli için açıklama geldi. Ziraat Bankası'ndan maaş alan emeklilere tam 10.000 TL'lik ek ödeme Yarından itibaren başlıyor. 4A 4B ve 4C emeklisinin tamamı bu ödemeden yararlanabiliyor.

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİLERE CUMHURBAŞKANI TALİMATIYLA EK ÖDEME

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine emekli vatandaşlara ek ödeme yapılacak. Yarın 09.00'da başlayacak ek ödemeler için detaylarda belli oldu. Nakit paraya sıkışan Ramazan ayı öncesinde acil bir şekilde ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emekliler Ziraat Bankası'ndan 10.000 TL faizsiz nakit avans kullanabilecek. 10.000 TL'lik faizsiz nakit avans sadece Ziraat Bankası müşterisi olan emekliler için geçerli. Emekliler ekonomik anlamda rahatlamak için bu ödemeyi 6 ay geri ödemeli olarak alabilecek.

ZİRAAT BANKASI EK ÖDEME BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Emekliye ek ödeme fırsatları sunan Ziraat Bankası Sadece maaşını taşıyan emekliler için ödeme veriyor. Hala maaşımı taşımamış olan emekliler de hemen Ziraat Bankası şubelerinden ya da dijital bankacılık kanalları aracılığıyla maaş taşıma yapabilir. Ayrıca yeni emekli maaşına Ziraat Bankası'na Taşıyan emekliler 5.000 TL veren karşılıksız promosyon da alabiliyor. Emekliler maaşlarında taşıdıktan sonra Ziraat Bankası müşterisi olduktan sonra faizsiz nakit avans için de başvuru yapabilir.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL FIRSATLAR

Ziraat Bankası tarafından emeklilere sunulan faizsiz nakit avans kampanyası 10.000 TL limitli olarak tutuldu. Emekliler faizsiz nakit avans fırsatını değerlendirerek 6 ay geri ödemeli olarak nakit ihtiyaçlarını karşılayabiliyor. Emekli maaşını taşıyan emekliler, aynı zamanda 36 aya kadar vadeli 50.000 TL'lik düşük faizli ihtiyaç kredisi paketlerinden de yararlanabiliyor. Emekliye özel bir çok ayrıcalığın bulunduğu Ziraat Bankası'nda kampanya 10 Mart tarihine kadar geçerli. Bu tarihe kadar başvurusunu yapan emekliler ödeme alabilecek.