Cumhurbaşkanı Talimatı ile FAİZSİZ BAYRAM KREDİSİ! 20-30-50 Bin TL Şipşak Veriliyor

Acil nakite ihtiyacı olana Cumhurbaşkanı talimatı ile bayram kredisi verilecek. 10.000 20.000 30.000 TL'lik ihtiyaçlarınız için hemen başvurun.

Cumhurbaşkanı Talimatı ile FAİZSİZ BAYRAM KREDİSİ! 20-30-50 Bin TL Şipşak Veriliyor

Cumhurbaşkanı talimatı ile faizsiz bayram kredisi desteği başladı. 20 30 50.000 TL faizsiz ve düşük faizli kredi şipşak veriliyor. Bayram öncesi faizsiz kredi ve düşük faizli kredi veren bankalar haberimizde…

Faizsiz kredi müjdesi Cumhurbaşkanı talimatı ile bayrama sayılı günler kala geldi. Nakit paraya ihtiyacı olanlar bayram kredisi kampanyalarına başvuru yaparak Hızlı ve kolay kredi kullanma fırsatına sahip olacak. Ayrıca düşük faizli kredi fırsatları ile de limit arttırmak mümkün hale gelecek. Bayram öncesi acil ihtiyaç kredisi arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmasın. 20 30 50 bin TL faizsiz kredi fırsatları başladı. Düşük faizli kredi veren bankalar ve faizsiz kredi veren bankalar haberimizde…

BAYRAM ÖNCESİ FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde faizsiz kredi veren bankalar belli oldu. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank faizsiz kredi desteği sağlayan kamu bankaları olurken özel bankalarda da yine 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi desteği var. 3 devlet Bankası'ndan 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi alabileceğiniz gibi Akbank İş Bankası Garanti Bankası Enpara gibi özel bankalardan da 30.000 TL'ye kadar olan faizsiz kredi desteğinden faydalanabilirsiniz.

dusuk-faizli-ihtiyac-kredisi-001.jpg

CUMHURBAŞKANI TALİMATLI 50.000 TL'YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ

Ayrıca kamu bankaları bayram kredisi kampanyalarını da başlattı. Cumhurbaşkanı talimatı ile verilecek olan bayram kredisi fırsatları 50.000 TL üst limitli olarak belirlendi. Düşük faizli bayram kredisi kullanmak isteyenler Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan belirli şartları taşımaları durumunda acil kredi desteği alabiliyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli Asgari ücretli serbest meslek çalışan fark etmeden gelir belgesi ibraz edebilen herkese düşük faizli kredi desteği sağlıyor.

BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'tan bayram kredisi almak isteyenler için şartlar netleşti. Üç devlet bankası tarafından düşük faizli bayram kredisi 18 yaş üstü olanlara, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olanlara, gelir belgesi bulunanlara ve kredi notu 1200 puan veriliyor. Bayram kredisi kampanyasından faydalanmak isteyenler şubelerden, mobil bankacılıktan ve internet bankacılığı aracılığı ile başvurularını yapabiliyor. 31 Mart tarihine kadar geçerli bayram kredisi fırsatları için vakit kaybetmeyin bir an önce başvuru işlemlerinizi yapın.