Emekli Maaşı 10 Bin TL ve Üstü Olanlara Perşembe Cuma Günü 12.500 TL İlave Ödeme Jesti

Emekli maaşı alanlar dikkat. 10 bin TL ve üstü maaş alıyorsanız perşembe de cuma günü 12.500 TL ilave ödeme yapılacak. Maaş hesabınızdan çekebilirsiniz.

Emekli Maaşı 10 Bin TL ve Üstü Olanlara Perşembe Cuma Günü 12.500 TL İlave Ödeme Jesti

Emekli Maaşı 10 Bin TL ve Üstü Olanlara Perşembe Cuma Günü 12.500 TL İlave Ödeme Jesti!

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş Ocak ayında aldıkları zammın sevincini hala yaşıyor. Bir yandan da ilave zam söylentileri devam ediyor. Ocak 2024 itibari ile en düşük emekli maaşının 10.000 TL olması sonrası bankalarda emekliye yönelik promosyon fırsatlarında da önemli gelişmeler yaşandı. Kurum fark etmeden tüm emekler için sunulan promosyonlar yükselirken yeni rakamlar dudak uçuklattı. Milyonlarca emekli vatandaş da bu fırsatları değerlendirmek üzere başvuru tarihlerini ve şartları merak ediyor. Emekli promosyon miktarı 12.500 TL ile 15.000 TL arasına yükselirken bankalardan önemli açıklama geldi.

Emekliler için yapılan banka promosyonu kampanyalarında yeni bir döneme girildi. Milyonlarca emeklinin maaşını artmasıyla birlikte bankalarda da yeni rakamlar belli olmaya başladı. Türkiye emekliler Derneği’nde bankalara yeni bir çağrı yaparak emekli promosyon miktarlarının artırılmasını istedi. Birçok bankada promosyon rakamları artık 10.000 TL’nin üstüne çıkmış durumda. Üstelik en düşük emekli maaşının da 10.000 TL’ye yükselmesi ile birlikte artık tüm emekliler en üst dilimden promosyon almaya hak kazanıyor. Peki promosyon almak için şartlar neler? Emekli banka promosyonu kampanyaları ve başvuru şartları haberimizde

EMEKLİ PROMOSYONLARINA YENİ ZAM GELECEK Mİ?

Türkiye emekliler derneği, bankalara önemli bir çağrı yaptı. Emekli maaşı zammı sonrası birçok bankada promosyon güncellemesi yapılmıştı ancak hala bazı bankalar promosyonları düşük tutuyor. Ziraat bankası Vakıfbank ve DenizBank gibi bankaların promosyon miktarları 5000 TL’de kalırken bir çok bankada da yine 10.000 TL’nin altında promosyon veriliyor. Bu sebeple önemli bir açıklama yapan Türkiye emekliler derneği, bankalara promosyonları arttırın çağrısında bulundu. Emeklere verilecek ek ödemelerin daha yüksek olması gerektiğini savunan Türkiye emekliler derneği, en az 15.000 TL promosyon verilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Bu çağrı sonrasında da birçok banka harekete geçti. Emekli promosyon kampanyalarının güncellenmesi için çalışmalar başladı. Mart ayinin ortalarında yeni rakamlarında duyurulması bekleniyor.

emekliye-ek-odeme-1.jpg

BANKALAR TARAFINDAN EMEKLİYE SUNULAN YENİ PROMOSYON PAKETLERİ

Emekli maaşı aralığına göre bankalar tarafından sunulan yeni promosyon paketleri belli oldu. Öncülüğü çeken bankalar ise yapı kredi bankası, Akbank, ING bank ve Türkiye finans oldu. En yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sırada olan bankalar ve promosyon miktarları şu şekilde:

ING Bank: emekliye ING bank tarafından sunulan yeni promosyon miktarı 10.000 TL oldu. Ayrıca ek olarak otomatik ödeme talimatı veren emeklilere 5000 TL daha promosyon ödeniyor. Böylece ING bank’ın toplam promosyon miktarı 15.000 TL oluyor.

Akbank: emekliye Akbank tarafından da yüksek promosyon veriliyor. Akbank’ın emekli müşterileri için verdiği promosyon 10.000 TL olurken otomatik ödeme talimatı veren emeklilere ek olarak 2500 TL’de hediye para veriliyor.

Yapı Kredi bankası: Türkiye emekliler derneği tarafından yapılan çağrı sonrasında emekli promosyonunu güncelleyen yapı kredi Bankası artık 12.500 TL ödeme yapıyor.

EMEKLİ PROMOSYONU İÇİN BAŞVURU SÜRESİ

Emekli promosyonu fırsatları değerlendirmek isteyen emekliler, başvuru süresini kaçırmamalı. Emekli promosyon kampanyalarında başvurular aylık olarak güncelleniyor. 2024 Mart ayı içinde promosyon başvuru süreci 31 Mart tarihinde sona erecek. O sebeple emeklilerin bu tarihe kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.