Emekli Maaşınızı Ayın 22-28 Arası Alıyorsanız Dikkat! Ödeme Günleri Güncellendi

Emekli maaşı alanlar için son dakika önemli açıklama. SGK’dan duyuru geldi. Emekli maaş ödeme günleri değişti mi? İşte milyonlarca emekliyi ilgilendiren son dakika açıklaması…

Emekli Maaşınızı Ayın 22-28 Arası Alıyorsanız Dikkat! Ödeme Günleri Güncellendi

Emekli Maaşınızı Ayın 22-28 Arası Alıyorsanız Dikkat! Ödeme Günleri Güncellendi!

Türkiye’deki 4A 4B 4C emeklisi vatandaşlar her ay olduğu gibi Mart ayında da SGK emekli maaşı ödeme takvimini merak ediyor ve yoğun bir şekilde araştırıyor. 2024 Mart ayı emekli maaşı ödeme takvimine ilişkin önemli bir son dakika açıklaması geldi. Her ay yapılan ödemelerde ödeme günlerinin değiştiği iddia edildi. Bu sebeple de emekliler, “Emekli maaşı ödeme tarihleri değişti mi” sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki SGK Mart ayı emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı mı? Emekli maaşı ödeme günleri değişti mi?

Emekli maaşı alan 15.4 milyon vatandaş her ay olduğu gibi Mart ayında da emekli maaşı ödeme takvimini merakla araştırıyor. 2024 mart ayı emekli maaşı ödeme tarihleri belli oldu mu sorusunun yanıtı yoğun bir şekilde araştırılırken SGK'dan kritik açıklama geldi. son günlerde bazı basın yayın organları ve sosyal medyada “emekli maaşı ödeme tarihleri değişti” yönünde iddialar bulunuyordu. bu haberler üzerine Sosyal Güvenlik Kurumu 2024 mart ayı emekli maaşı ödeme günleri açıklamasında bulundu. Peki Mart ayında emekli maaşları ne zaman yatacak? emekli maaşı ödeme tarihleri değişti mi?

emekli-maasi-odeme-takvimi-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TARİHLERİ DEĞİŞTİ Mİ? SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Son günlerde gündeme gelen emekli maaşı ödeme tarihleri değişti yönündeki iddiaların ardından sosyal güvenlik kurumundan önemli bir son dakika açıklaması geldi. SGK'dan yapılan yazılı açıklamada sosyal medyada ve bazı Basın Yayın organlarında yer alan “emekli maaşı ödeme tarihleri değişti” iddialarının gerçeği yansıtmadığı bildirildi. SGK açıklamasının devamında her ay olduğu gibi Mart ayında da emekli maaşlarının emekli tahsis numarası son hanesine göre hesaplara aktarılacağı bildirildi.

emekli-maasi-odeme-takvimi-2.jpg

SGK 2024 MART AYI EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu merakla beklenen 2024 mart ayı emekli maaş ödeme takvimini duyurdu. SSK bağ-kur ve memur emeklisi emekliler için ödeme tarihleri Böylelikle netleşmiş oldu. emekli maaşı ödeme takviminde yer alan bilgiler doğrultusunda 4A 4B 4C emeklisinin ödemeleri şu tarihlerde yapılacak:

SSK emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

SSK emeklisi 2024 mart ayı emekli maaşı ödeme tarihleri emekli tahsis numarası sonuna göre belli oldu. emekliler tahsis numarası son rakamına göre şu tarihlerde ödeme alacak:

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,

Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,

Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında

BAĞ-KUR emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

Bağ-kur emeklisi 2024 Mart emekli maaşı ödeme takvimi de belli oldu. SGK tarafından yapılan açıklamaya göre bağ-kur emeklisinin emekli tahsis numarası sonuna göre maaşları şu tarihlerde yatacak:

Tahsis numarası son rakamı 9,7 ve 5 olanlar ayın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar ayın 26'sınde,

Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar ayın 27'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde

Emekli sandığı emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

Emekli Sandığı emeklilerinin de maaş ödemeleri için tarihler verildi. 4C emeklileri Mart 2024 Zamlı emekli maaşlarını 15 Mart tarihinde alacak. hala zam farkı ödemesi alan 4C emeklileri için de ödemeler yine 15 Mart'ta hesaplara yansıyacak.