Emeklilere Müjde! 18, 23 ve 27 Mart'ta Emekli Tahsis Numarasına Göre BÜYÜK JEST

15.8 milyon emekli için ödeme günleri belli oldu. e-Devlet'ten takip edilebilecek. İşte emekliler için Mart ayı maaş ödeme günleri…

Emeklilere Müjde! 18, 23 ve 27 Mart'ta Emekli Tahsis Numarasına Göre BÜYÜK JEST

Emeklilere Müjde! 18, 23 ve 27 Mart'ta Emekli Tahsis Numarasına Göre BÜYÜK JEST!

SGK, 15.8 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisinin Mart ayında maaşlarının yatırılacağı günleri duyurdu. 18, 23 ve 27 Mart'ta hesaplara geçecek maaşlar için e-Devlet üzerinden detaylı takip imkanı sunuluyor. Milyonlarca emekli vatandaş hemen e-Devlet girişi yaparak Mart 2024 emekli maaşı ödeme günlerini takip edebilecek. Tüm emeklilere emekli maaşı ödemeleri tahsis numarası sonuna göre farklı günlerde yapılacak. Peki Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri ne zaman başlıyor? İşte SGK Mart ayı emekli maaşı ödeme takvimi…

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli vatandaşların merakla beklediği Mart ayı maaş ödeme takvimini açıkladı. 15.8 milyon SSK (4A) ve Bağ-Kur (4B) emeklisini kapsayan bu duyuru ile emekliler, maaşlarının ne zaman hesaplarına yatacağını kolaylıkla öğrenebilecekler. E-Devlet platformuna eklenen yeni özellikler sayesinde, emekliler maaş detaylarını görüntüleyebilecek ve tahmini emekli maaşlarını hesaplayabilecekler. Peki Mart 2024 emekli maaşı ödemeleri ne zaman başlıyor? Emekliye maaş ödeme tarihleri ve son dakika gelişmeleri haberimizde…

mart-2024-emekli-maasi-odeme-takvimi-1.jpg

MART 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ DETAYLARI

SSK emeklileri için tahsis numarasının son rakamına göre belirlenen ödeme günleri 18 Mart'tan başlayıp 26 Mart'a kadar devam edecek. Bağ-Kur emeklileri ise tahsis numarasının son rakamına göre 25 Mart'tan itibaren maaşlarını alacaklar.

E-DEVLET'TE YENİLİK

E-Devlet platformu üzerinden emeklilik maaşları ve tahmini emekli maaşı hesaplaması gibi önemli bilgilere ulaşım sağlanabilecek. Ayrıca, hafta sonuna denk gelen ödeme günlerinde yapılan düzenleme ile cumartesi gününe denk gelen ödemeler bir gün önce, pazar gününe denk gelen ödemeler ise bir gün sonra yapılacak, bu sayede emeklilerin maaşlarını daha hızlı alması sağlanacak.

mart-2024-emekli-maasi-odeme-takvimi-2.jpg

SGK MART 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından milyonlarca emeklinin merakla araştırdığı Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı. Emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre farklı günlerde yapılıyor. Ayrıca SSK bağ-kur ve memur emeklisine göre de ödemeler farklı tarihlerde hesaplara geçiyor. İşte merakla beklenen Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimi:

SSK emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

2024 mart ayı SSK emekli maaşı ödeme tarihleri de açıklandı. Emekli tahsis numarası ona göre ödeme olacak olan SSK emeklisine şu tarihlerde ödemeleri yatacak:

Tahsis numarası son rakamı 9 olanlar ayın 17'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 7 olanlar ayın 18'inde,

Tahsis numarası son rakamı 5 olanlar ayın 19'unda,

Tahsis numarası son rakamı 3 olanlar ayın 20'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 1 olanlar ayın 21'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 8 olanlar ayın 22'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 6 olanlar ayın 23'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 4 olanlar ayın 24'ünde,

Tahsis numarası son rakamı 2 olanlar ayın 25'inde

Tahsis numarası son rakamı 0 olanlar ayın 26'sında

BAĞ-KUR emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

2024 Mart bağ-kur emeklisi emekli maaşı ödeme takvimi Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından duyuruldu. Buna göre bağ-kur emeklisine emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre şu tarihlerde yapılacak:

Tahsis numarası son rakamı 9,7 ve 5 olanlar ayın 25'inde,

Tahsis numarası son rakamı 3, 1 olanlar ayın 26'sınde,

Tahsis numarası son rakamı 8, 6 ve 4 olanlar ayın 27'sinde,

Tahsis numarası son rakamı 2 ve 0 olanlar her ayın 28'inde

Emekli sandığı emeklisi maaş ödeme tarihleri Mart 2024

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklama da memur emeklisinin maaş ödemeleri tarihleri belli oldu. 4C emeklisi olanlar emekli tahsis numarası sonuna bakılmaksızın 15 Mart tarihinde maaş ödemelerini alacak.