Emeklilere SÜPER Ödeme Açıklandı! TBMM onayı ile 9200 TL ek para IBAN'a yatacak

Bayram öncesi emekliye süper jest geldi. TBMM onayı ile 9200 TL ek para IBAN’a yatacak. Ödeme tarihleri belli oldu.

Emeklilere SÜPER Ödeme Açıklandı!  TBMM onayı ile 9200 TL ek para IBAN'a yatacak

Emeklilere SÜPER JEST açıklandı! 9200 TL ek para TBMM onayı ile IBAN'a yatacak - SSK, BAĞ-KUR ve EMSAN emeklilerine bayram öncesi yeni süper jest geldi. TBMM onayı ile emeklinin IBAN numarasına ek para yatacak. Milyonlarca emekliyi sevindirecek sürprizi tüm detayları da netleşti. Ramazan bayramında nakit ihtiyacı olan emekli bu ek para ödemesi ile rahat bir nefes alacak. 9200 TL’lik ek ödemeye ilişkin açıklama sabah saatlerinde yapıldı. Emekliler TBMM kararıyla ek ödeme almak için sadece başvuru yapmak zorunda. Başka bir şart ya da koşul yok. 16 milyon emekli için 3 iş günü içinde şipşak ödeme yatacak. İşte emeklileri mest edecek yeni ödemeye ilişkin merak edilenler…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılını emekli yılı ilan etmesi ile beraber birçok sürpriz haber gelmişti. Hatta emekliler için yapılacak yeni düzenlemeler de yolda. 4A 4B 4C ve EYT emeklisinin tamamı için yeni sürprizler hazırlanırken TBMM onayı ile yeni bir ek para kararı daha geldi. Ramazan Bayramı'na doğru geri sayımın sürdüğü Bugünlerde emekli maaşı alanlara 9.200 TL'lik ek para fırsatı var. TBMM kararıyla verilecek ek para ödemesinden tüm emekliler koşulsuz şartsız yararlanabiliyor. Sadece başvuru şartını yerine getirmek yeterli oluyor. Emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili son dakika detayları haberimizde…

emekli-ek-para-tbmm-onayi-ile-1.jpg

EMEKLİYE TBMM ONAYI İLE EK PARA ÖDEMESİ YAPILACAK

Milyonlarca emekliye TBMM'nin verdiği onay doğrultusunda ek para ödemesi yapılacak. 4A 4B 4C fark etmeden Ramazan Bayramı öncesinde başvuru yapanlar 9200 TL'lik ek ödemeyi cebine koyma şansını elde edecek. Ek para ödemesine ilişkin yetki Finansbank'a verildi. 3 yıllık sözleşmeyi imzalayan emekliler Finansbank'tan tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olacak şekilde ek ödeme almaya hak kazanacak. Finansbank Mart ayı promosyon kampanyasında rekor ödeme yapılırken son başvuru tarihi de belli oldu.

emekli-ek-para-tbmm-onayi-ile-2.jpg

FİNANSBANK'TAN 9200 TL'LİK EMEKLİ PROMOSYONU

Finansbank'ın yeni kampanyası kapsamında emeklilere maaş taşıma başvurusu karşılığında verilecek promosyon miktarı 9.200 TL oldu nokta kampanyaya katılmak ve yüksek promosyon fırsatını değerlendirmek isteyen emekliler en geç 31 Mart'a kadar Finansbank şubeleri ya da online bankacılık hizmetleri aracılığıyla başvuru yapabilir. Veya e-devlet aracılığıyla maaş aldığınız bankayı değiştirerek Finansbank yapabilirsiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra 3 iş günü içinde yine hiç şubeye gitmeden IBAN numaranız aracılığıyla ek para ödemesini alabilirsiniz.

emekli-ek-para-tbmm-onayi-ile-3.jpg

EMEKLİLER İÇİN 10.000 TL DE FAİZSİZ KREDİ DESTEĞİ VAR

Ramazan Bayramı öncesi 9200 TL'lik promosyon desteği sağlayan Finansbank'ın bir sürprizi de 10.000 TL'lik faizsiz kredi kampanyası oldu. Emekli maaşı alanlar nakit ihtiyaçları olması durumunda faizsiz kredi başvurusu da yapabiliyor. Faizsiz bayram kredisi desteği sunacak olan Finansbank herhangi bir şart istemeden 6 ay vadeli olarak 0 faizli ödeme yapıyor.