Emekliye 15.000 TL'lik İKRAMİYE Piyangosu Çıktı! 11-12 Mart'ta IBAN'a Geçecek

Emekli maaşı alan 15.4 milyon vatandaşa 15.000 TL'lik ikramiye piyangosu çıktı. SSK ve bağ-kur emeklisine 11-12 Mart'ta IBAN’dan ödeme yatacak.

Emekliye 15.000 TL'lik İKRAMİYE Piyangosu Çıktı! 11-12 Mart'ta IBAN'a Geçecek

Emekliye yeni ikramiye müjdesi son dakika geldi. 11-12 Mart'ta emeklinin IBAN numarasına 15.000 TL'lik ek ikramiye yatacak. Emekliye iki banka yepyeni kampanyası ile yüksek promosyon fırsatı sunuyor. SSK ve bağ-kur emeklisi ile birlikte dul ve yetim aylığı alanlar da kampanyadan yararlanabiliyor. 15.000 TL'lik ikramiye piyangosu gece yarısı açıklandı. Hemen bu sabah saatlerinden itibaren de ek ödemeler başlıyor. Emekliye ek ödeme kampanyalarına ilişkin son gelişmeler ve yeni detaylar haberimizde…

Milyonlarca emekli için bankaların verdiği promosyon ücretleri artık bir ek gelir haline dönüştü. Bu sebeple de emekliler en yüksek promosyon veren bankaları bulmak ve yüksek gelir elde etmek istiyor. Özellikle Ocak 2024 maaş zamları sonrası emekliye bankalardan son derece cazip teklifler gelmeye başladı. Üstelik en düşük maaşın da 10.000 TL'ye yükselmesi ile birlikte emekliye sunulan fırsatlar giderek artıyor. Bankalar emeklileri cezbetmek ve aynı zamanda maaş müşterisi yapmak amacıyla promosyonu ekte bir sürü fırsat sunuyor. Peki hangi banka En yüksek emekli promosyonu veriyor? Emekli maaş promosyonu en yüksek hangi bankada? 2024 mart ayı emekliye yüksek promosyon veren bankalar haberimizde…

emekli-ek-ikramiye-1.jpg

TÜRKİYE FİNANS'TAN EMEKLİYE MÜTHİŞ TEKLİF

Emekliler Maaş promosyonu konusunda yüksek promosyon teklifinde bulunan bankaları tercih etmek için yoğun bir şekilde araştırma yapmaya devam ediyor. 2024 yılında cazip promosyon teklifi sunan 2 bankalar. Bunlardan biri de Türkiye Finans. Özellikle Şubat ve Mart ayında Türkiye Finans emekli promosyonu konusunda ciddi bir atak yaptı ve emekliye ödeme miktarını 15.000 TL'ye yükseltti. 10.000 ve üstü maaş alan tüm emekliler Türkiye Finans’ı tercih ederek yüksek promosyon fırsatından faydalanabiliyor.

ING BANK’TAN DA EMEKLİYE 15.000 TL'LİK ÖDEME

Emekliye bir diğer cazip teklifte ING Bank'tan geldi. Emekli maaşını 3 yıllığına kendisine Taşıyan tüm emeklilere 10.000 TL'lik promosyon ödemesi yapan ING Bank, aynı zamanda maaşını taşımanın yanında otomatik ödeme talimatı Verem emeklilere de 5.000 TL'lik ek promosyon veriyor. ING Bank'ın bu cazip teklifi 31 Mart tarihine kadar geçerli. Bu tarihe kadar emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllık taahhüt sözleşmesini imzalayan tüm emekliler kurum fark etmeden ödeme alabiliyor.

emekli-ek-ikramiye-2.jpg

EMEKLİLERE ÖZEL EK FIRSATLAR VAR

Ayrıca bankalar tarafından emekliye yönelik ek sürprizler de var. Birçok banka emekli promosyon kampanyalarının yanında emekli müşterilerine yönelik düşük faizli kredi gibi cazip fırsatlar sunuyor. Emekliler 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi kullanarak 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme seçeneklerinden de faydalanabiliyor.

31 MART'A KADAR BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ

Bankalar tarafından sağlanan promosyon kampanyalarından ve diğer avantajlardan faydalanmak isteyen emekliler en geç 31 Mart tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabilir. Emekli promosyon kampanyalarında öne çıkan iki bankanın fırsatlarını detaylı olarak öğrenmek için internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.