Garanti BBVA Hesabı Olanlara 1000 TL'lik Nakit Hediye Jesti Yapıyor!

Garanti BBVA müşterilerine müjde geldi. Banka kartı olanlara 1000 TL’lik nakit hediye jesti yapılıyor. Garanti Bankası'nın müşterilerine yönelik bu jesti 31 Mart tarihine kadar geçerli.

Garanti BBVA Hesabı Olanlara 1000 TL'lik Nakit Hediye Jesti Yapıyor!

Garanti BBVA’dan 1000 TL hediye para jesti geldi. Müşterileri için yepyeni bir kampanya daha imza atan banka bir gün Garanti Bankası kartı kullananlara 1000 TL hediye edileceğini duyurdu. 31 Mart tarihine kadar geçerli yeni kampanya kapsamında koşullar ve şartlarda belli oldu. Garanti BBVA nakit hediye kampanyasına katılmak isteyenler bu fırsatı sakın kaçırmasın.

Garanti Bankası'ndan Mart ayında müşterilerine yönelik yeni bir kampanya daha geldi. Garanti BBVA Banka kartı olanlara hediye para verilecek. 31 Mart tarihine kadar geçerli olan kampanya şubeye gitmeden başvuru yapmaya da müsait. Garanti Bankası'nın bireysel kredi kartını kullanan tüm müşteriler kampanyaya katılabilecek. Başvuruların Garanti mobil uygulaması üzerinden 2 dakika içinde yapılırken başvuru onaylanır onaylanmak 1000 TL harcamaya 1000 TL Bonus hediye edilecek.

GARANTİ BBVA HEDİYE NAKİT KAMPANYASI

Garanti BBVA hediye nakit kampanyasının detayları belli oldu. Garanti mobil uygulamasını 1-31 Mart tarihleri arasında ilk kez cep telefonlarına yükleyerek banka müşterisi olan ve Bonus kredi kartı ya da Money Bonus kredi kartı başvurusu yapan kişiler kampanyaya katılabilecek. Kampanyadan kazanılacak olan hediye paralar 20 Nisan'a kadar yapılacak 1000 TL ve üzeri ilk harcama için geçerli olacak. Garanti Bankası'ndan kredi kartı alan ve 1000 TL ve üzeri harcama yapanlar 1000 TL hediye Bonus kazanacak.

garanti-bbva-hediye-nakit-1.jpg

KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIM KOŞULLARI

Garanti BBVA, Bonus ve Money Bonus kredi kartı kullanıcıları için özel bir kampanya düzenliyor. Kampanyadan yararlanmak için Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr ve moneybonus.com.tr üzerinden Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapılması gerekiyor. Bu kampanya, Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kart sahiplerini kapsamamakta; ancak sanal kartlar bu fırsattan yararlanabilmektedir. Personel kartları ise kampanya dışında tutulmuştur.

BONUS KAZANIMI VE KULLANIMI

Kazanılan bonuslar, müşterilerin en çok kazanım sağladığı kartlarına yüklenecek ve 25 Nisan - 25 Mayıs 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek. Kampanyadan elde edilen kullanılmayan bonuslar, 26 Mayıs 2024'te geri alınacaktır. Her müşteri, kampanyadan en fazla 1000 TL bonus kazanma hakkına sahiptir.

HARCAMA KISITLAMALARI

Kampanya, düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımlarını kapsamaz. Ancak internet üzerinden yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. İnternet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar ve emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamaz.