Garanti BBVA’dan 8-9-10 Mart'ta 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Bayram Kredisi Fırsatı

Düşük faizli bayram kredisi desteği almak isteyenlere Garanti BBVA'dan büyük fırsat geldi. 8 9 10 Mart tarihinde başvurusunu yapanlara 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi verilecek.

Garanti BBVA’dan 8-9-10 Mart'ta 50.000 TL'ye Kadar Düşük Faizli Bayram Kredisi Fırsatı

Garanti BBVA, Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde Nakit paraya sıkışan müşterileri için yepyeni bir kredi paketi hazırladı. Son dönemlerde yaptığı cazip kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Garanti Bankası, 8 9 10 Mart tarihleri arasında başvurusunu yapan müşterilerine 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi desteği sunacak. Garanti Bankası bayram kredisi doğrudan IBAN numarasına yatacak. Garanti Bankası Müşterileri için başlatılan yeni Bayram kredisine şimdiden yoğun ilgi var. Kampanyaya katılmak isteyenler başvuru şartlarını ve detayları araştırıyor. Peki Garanti Bankası bayram kredisi şartları neler? Garanti Bankası düşük faizli kredi fırsatı için başvurular nasıl yapılır?

GARANTİ BANKASI'NDAN 50.000 TL'YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ BAYRAM KREDİSİ

Garanti BBVA, Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olan müşteriler için hazırladığı yeni bayram kredisi paketini duyurdu. Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyası düzenleyen Garanti Bankası, 36 ay vadeli olarak kredi kullandırıyor. Başvuruları ise Hızlı ve kolay bir şekilde banko şubesine gitmeden yapılabiliyor. Başvuru formunu mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığıyla tek tuşla doldurmak mümkün. Garanti Bankası düşük faizli kredi kampanyasında süreç son derece hızlı ilerliyor ama.

dusuk-faizli-bayram-kredisi-1.jpg

GARANTİ BBVA İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Garanti BBVA, Düşük faizli 50.000 TL ihtiyaç kredisi kampanyasına başvuru yapmak için istenenler için şartlar belli oldu. Bu kampanyadan faydalanmak için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 yaşından büyük olmak ve Garanti Bankası müşterisi olmak gerekiyor. Buna ek olarak düzenli gelire sahip olmak ve bankaların para listesinde olmamak şartları da aranıyor. En uygun faiz oranıyla kredi veren Garanti Bankası, Bu şartları Taşıyan müşterilerine anında ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor.

GARANTİ BBVA İHTİYAÇ KREDİSİ ONAY SÜRECİ

Garanti Bankası ihtiyaç kredisi onay süreci de son derece hızlı ilerliyor. Mobil bankacılık ve internet bankacılığı Üzerinden tek tıkla başvuru yapanlar Garanti Bankası'ndan sadece dakikalar içinde onay alıyor. Onaylanan krediyi kullanmak için de yine banka şubesine gitme şartı bulunmuyor. Garanti Bankası yetkilileri tarafından onay alan Kredi anında IBAN numarasını aktarılıyor. Böylelikle acil ihtiyacı olanlar acil kredi desteğinden hızlı ve pratik şekilde faydalanabiliyor.