Kamu Bankası 500.000 TL'yi Şipşak Veriyor! TEK KURUŞ FAİZ YOK, 5 Yıl Vade ile Kredi Fırsatı

Kamu Bankası vatandaşın imdadına yetişti. 500 bin TL faizsiz kredi şipşak veriliyor. Üstelik 5 yıl vade var.

Kamu Bankası 500.000 TL'yi Şipşak Veriyor! TEK KURUŞ FAİZ YOK, 5 Yıl Vade ile Kredi Fırsatı

Kamu Bankası 500.000 TL'yi Şipşak Veriyor! TEK KURUŞ FAİZ YOK, 5 Yıl Vade ile Kredi Fırsatı!

Faizsiz kredi fırsatı bekleyen nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşa Ziraat Bankası'ndan güzel haber geldi. Acil nakit ihtiyacı olan, konut ya da taşıt almak isteyen veya yeni iş kurmak isteyen vatandaşlar kamu bankasının bu kampanyası ile birlikte hem nakit ihtiyaçlarını karşılayacak hem de rahat bir nefes alacak. Ziraat Bankası tam 500 bin TL'lik faizsiz kredi paketi hazırladı. Bu kampanyada 5 yıl vade uygulanırken Tek kuruş faiz ödenmiyor. Ziraat Bankası'nın yeni faizsiz kredi kampanyasında detaylardan netleşti. Peki kimler faizsiz kredi alabilir? Ziraat Bankası faizsiz kredi şartları neler? İşte Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyası başvuru şartları ve detaylar…

Ziraat Bankası'ndan müşterilerine yönelik yepyeni bir faizsiz kredi kampanyası geldi. Tamı tamına 500.000 TL'lik kredi paketi hazırlayan Ziraat Bankası, tek kuruş faiz almıyor. Ziraat Bankası'nın yeni kampanyası sayesinde milyonlarca vatandaş nakit ihtiyaçlarını Hem hızlı hem de kolay bir şekilde karşılama fırsatı bulacak. 5 yıl vadeli olarak verilen Ziraat Bankası faizsiz kredi kampanyasında başvuru şartları da belli oldu. Tek kuruş faiz ödemeden kolay ve hızlı kredi kullanmak isteyenler bu fırsatı hemen değerlendirebilir. Ziraat Bankası yeni faizsiz kredi kampanyası başvuru şartları ve merak edilenler haberimizde…

ZİRAAT BANKASI'NDAN 500 BİN TL'LİK YENİ FAİZSİZ KREDİ PAKETİ GELDİ

Türkiye'nin en büyük ve en köklü kamu Bankası olan Ziraat Bankası, müşterilerinin nakit ihtiyaçlarını Hızlı ve kolay bir şekilde karşılamaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan yepyeni bir faizsiz kredi fırsatı daha geldi. Bu defa kampanya büyükbaş ve küçükbaş hayvancılık, arıcılık, kanatlı hayvancılık, süt ve süt hayvancılığı yapan vatandaşlar için sunuluyor. Bu alanlarda faaliyet gösterenler Ziraat Bankası'nın yeni kampanyasından hemen yararlanabiliyor.

faizsiz-kredi-2.jpg

ZİRAAT BANKASI 500 BİN TL FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI

Yepyeni bir faizsiz kredi paketi ile müşterilerini memnun etmeye devam eden Ziraat Bankası kampanyaya katılmak için aranan başvuru şartlarına da duyurdu. Ziraat Bankası'nın faizsiz kredi kampanyası sadece tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren üreticiler için geçerli. Bu alanda faaliyet gösteren ve ziraat odasına kaydını yaptıranlar bu Kredi paketine başvuru yaparak 5 yıl vadeli 500 bin TL faizsiz kredi desteği alabiliyor. Tek kuruş faiz ödenmeden alınacak olan yeni kampanya tarım ve hayvancılık sektörünün canlandırılmasını hedefliyor.

ZİRAAT BANKASI FAİZSİZ KREDİ BAŞVURUSU

Ziraat Bankası'ndan 5 yıl vadeli faizsiz 500.000 TL kredi almak isteyen vatandaşlar için başvuru işlemleri de belli oldu. Ziraat odasına kaydı bulunan ve buradan gerekli evrakları temin eden vatandaşlar Ziraat Bankası şubelerine giderek faizsiz kredi başvurusu yapabilecek. T.C kimlik kartı ve gerekli evraklarla birlikte başvurular kabul edilecek. Yaşadığınız ilde bulunan Ziraat Bankası şubeleri aracılığı ile başvuru işlemlerini tamamlayabilir ve aynı gün içinde onay alabilirsiniz. Ayrıca Ziraat Bankası tarafından aranan başvuru şartları arasında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve 18 yaşından büyük olmakta yer alıyor. Şartları taşıyanlar 31 Mart tarihine kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir.