Mart Ayında 6000 TL İLAVE ZAM SÜRPRİZİ! Maaşlar Değişti Ek Zam Geldi

Maaşlara ilave zam müjdesi geldi. Mart ayında maaşlar güncelleniyor. Tamı tamına 6000 TL ek zam geliyor.

Mart Ayında 6000 TL İLAVE ZAM SÜRPRİZİ! Maaşlar Değişti Ek Zam Geldi

MAAŞ ZAMMI müjdeleri Mart ayında da gelmeye devam ediyor. Ek zam bekleyenler için sürpriz haber son dakika olarak geldi. Maaşlar güncelleniyor, ek zam geliyor. Milyonlarca kişinin yüzünü güldürecek yeni gelişme az önce yaşandı. Tamı tamına 6000 TL’lik ek zam için onay çıktı. İmzalanan yeni protokol ile ek zam maaşlara yansıyacak. Üstelik promosyon ve ikramiye zammı müjdesi de var. İşte merakla beklenen son dakika yeni zam haberi ve ikramiye müjdesi…

Maaş zammı son dakika gelişmeleri Mart ayında da hız kesmeden devam ediyor. Emekli ve asgari ücretliye yapılan zamların ardından bayram ikramiyesi zammı da geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Ancak hala bazı Belediyelerde ve Kamu Kurum ve kuruluşlarında zam için görüşmeler devam ediyor. Belediyeler sendikalarla masaya otururken toplu iş sözleşmesi haberleri de peş peşe geliyor. Bu defa maaşlara ilave zam haberi geldi. Tam 6.000 TL'lik ilave zam için onay çıktı, protokol imzalandı. 2024 mart ayı son dakika maaş zammı haberi ve gelişmeler haberimizde…

YENİ İLAVE ZAM ONAYLANDI! PROTOKOL İMZALANDI MÜJDE GELDİ

Mart ayında maaş zammı haberi Hakkari Belediyesi tarafından verildi. Bir süredir iş sendikası ile görüşmelerine devam eden Hakkari Belediyesi, çalışanlarına güzel haberi duyurdu. Hakkari Belediyesi bünyesinde çalışanlara Ocak 2024 itibariyle %49.25 oranında zam yapılmıştır. Ancak sendika buzağı mı yeterli bulmayarak ilave zam talebinde bulunmuştu. Hakkari Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre belediyede çalışan tüm personellerin maaş zammı arttırıldı. Ocak 2024'te verilen %49.25 zamma ek olarak 6.000 TL ilave zam yapıldı.

emekli-hafta-sonu-mujdesi-3-001.jpg

AÇIKLAMA AZ EVVEL YAPILDI

Mart ayı maaş zammı açıklaması az önce belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yapıldı. Hakkari Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Ocak 2024 itibarıyla belediye personellerine yapılan %49.25 zamma ek olarak 6.000 TL ilave zam yapıldığı bildirildi. Ayrıca belediye şirketi kar payından da yılda 2 defa çalışanlara ikramiye ödemesi verileceği bildirildi.

MART AYI TOPLAYI SÖZLEŞMESİ VE MAAŞ ZAMMI HABERLERİ

Hakkari Belediyesi tarafından duyurulan maaş zammı sonrası gözler diğer belediyelere çevrildi. 6.000 TL'lik ilave zam kararının birçok belediye içinde Emsal karar olması bekleniyor. Sendikalar yeniden belediyelerle masaya oturmaya başladı. Belediye personelleri için ilave zam protokolleri hazırlanıyor. Önümüzdeki günlerde başka belediyelerden de ilave zam kararı gelmesi durumunda haberlerimiz de bulabilirsiniz.