MECLİSTEN 4A-4B-4C Emeklisine Müjde Geçti! Cumartesi-Pazar emekliye SÜRPRİZ ÖDEME olacak

TBMM’den 4A 4B 4C emeklisine son dakika müjdesi çıktı. Emekliye cumartesi pazar sürpriz ek ödeme olacak. Hemen bakın başvurunuzu yapın.

MECLİSTEN 4A-4B-4C Emeklisine Müjde Geçti! Cumartesi-Pazar emekliye SÜRPRİZ ÖDEME olacak

MECLİSTEN 4A-4B-4C Emeklisine Müjde Geçti! Cumartesi-Pazar emekliye SÜRPRİZ ÖDEME olacak.

Meclisten 4A 4B 4C emeklisi için son dakika müjdesi çıktı. Emekli maaşı alanlar için cumartesi pazar günü ek ödeme sürprizi geldi. Maket paraya sıkışan ve Ramazan ayı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak isteyen emeklilere TBMM onayı ile hafta sonu ek para sürprizi var. Tam 50.000 TL emekli kredisi onayı verildi. Düşük faizli ve uzun vade seçenekleri ile onaylanan Yeni emekli kredisi Ramazan ayı öncesi emekliye ilaç gibi gelecek. Ziraat Bankası tarafından verilecek olan emekli kredisi için detaylar netleşti. SSK bağ-kur 4C fark etmeden tüm emekliler yararlanabilecek.

Emekliler için Mart ayında sürpriz fırsatlar gelmeye devam ediyor. Bir yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın müjdeleri bir yandan da Meclisten gelen yeni kararlar emekliye ekonomik anlamda rahatlatıyor. Yeni Müjdeli Haber Az önce verildi. Emekli maaşı alanlar için TBMM’den yeni karar geçti. Cumartesi pazar emekliye ek ödeme fırsatı sunulacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamı bu kampanyaya katılarak ödeme almaya hak kazanacak. TBMM kararıyla Ziraat Bankası tarafından sağlanacak olan 50.000 TL'lik emekli kredisi paketinin detayları duyuruldu. Peki kimler başvuru yapabilir? Yeni emekli kredisi şartları neler?

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİLERE HAFTA SONU MÜJDESİ SON DAKİKA DUYURULDU

Emekliler için müjdeli haber Ziraat Bankası tarafından son dakika olarak duyuruldu. Özellikle yaklaşan Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı öncesinde Nakit paraya ihtiyacı olan acil kredi kullanmak isteyen emeklilere Ziraat Bankası emekli kredisi paketi hazırladı. Ziraat Bankası'nın yeni emekli kredisi kampanyası kapsamında verilecek miktar 50.000 TL oldu. Düşük faizli ihtiyaç kredisi veren Ziraat Bankası, Emekli maaşı alanlara önemli bir destek sağlayacak. Ziraat Bankası'nın 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi paketi 36 ay vadeli olarak emeklilere sunuluyor. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emekliler kampanyaya katılmaya ve düşük faizli kredi almaya hak kazanıyor.

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Ziraat Bankası emekli kredisi başvuru şartları da banka tarafından paylaşıldı. Yeni ya da eski emekli olmak bu kampanyada fark etmiyor. Emekli maaşı alan 4A 4B 4c emeklisi tüm vatandaşlar kampanyaya katılım gösterebiliyor. Ancak kredi başvurusu yapmak için yaş sınırı bulunuyor. 80 yaşın altında ve kredi notu uygun olan emekliler Ziraat Bankası'ndan yeni ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

emekli-ek-odeme-2.jpg

DÜŞÜK FAİZLİ EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Ziraat Bankası tarafından emekliye yönelik olarak başlatılan düşük faizli emekli kredisi başvuruları da son derece hızlı ve pratik olarak gerçekleşiyor. Emekli kredisi başvurusu yapmak için artık şubeye gitmeye gerek yok. TC kimlik numarası üzerinden mobil bankacılık ve internet bankacılığı aracılığı ile emekli kredisi paketine başvuru yapabilirsiniz. Buna ek olarak Ziraat Bankası'na sms ile emekli kredisi başvurusu yapmak da mümkün. Cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden T.C kimlik numarası boşluk Kredi yazdıktan sonra 44 25'e SMS göndererek de kredi başvurusu yapmanıza izin veriliyor.

Ziraat Bankası emekli kredisi kampanyasında başvuru süreci sadece 5 dakika sürüyor. Emekliye başvuru onay mesajı geldikten sonra doğrudan ödeme IBAN’a aktarılıyor.