Motorine indirim müjdesi! Tabela gece yarısı değişti

Araç sahiplerine sabah sürprizi geldi. Motorine indirim müjdesi verildi. Tabelalar gece yarısında değişti.

Motorine indirim müjdesi! Tabela gece yarısı değişti

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar sosyal medyada Gündem olmaya devam ederken araç sahiplerini de isyan etme noktasına getiriyor. Son dönemlerde akaryakıt fiyatları 45 TL'ye dayanmıştı. Gece yarısı motorine indirim müjdesi geldi. Motorinin litre fiyatı 1 lira 17 kuruşluk indirim sonrasında yeniden güncellendi. Benzin ve LPG grubunda ise herhangi bir değişiklik yok.

Son dakika haberi araç sahipleri için geldi. Bir süredir döviz kurlarında yaşanan yükseliş ve brent Petrol fiyatlarının Savaş etkisiyle yüklenmesi sebebiyle akaryakıt fiyatlarına peş peşe zam haberleri verilmişti. Sürücüleri sevindiren Müjde ise gece yarısında verildi. Akaryakıta indirim haberi var. Motor mililitre fiyatında 1.17 liralık indirim uygulandı. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İndirim sonrası motorinin litre fiyatı kaç TL?

GECE YARISI İNDİRİM MÜJDESİ VERİLDİ

Akaryakıt indirimi olacak mı olmayacak mı sorusuna yanıt aranırken gece yarısı indirim müjdesi verildi. Motorunun litre fiyatına 1 lira 17 kuruşluk indirim uygulandı. Bugünden itibaren geçerli olan indirim pompaya yansıdı. Benzin ve LPG grubunda ise herhangi bir değişiklik yaşanmadı. Yapılan bu indirimle birlikte araç sahipleri 1 depo motorinde yaklaşık 70 TL tasarruf ediyor.

25 NİSAN 2024 GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

Motorin indirimi sonrası güncel motorin fiyatları da merak konusu olmuştu. Benzin ve motorin litre fiyatı İstanbul'da şöyle satılıyor:

İstanbul'da motorin litre fiyatı 41 liradan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 43 lira 62 kuruştan satılıyor.

screenshot-11.jpg