SSK, Bağ-Kur'lu Emekliye TAZE MÜJDE! 18-19-20 Mart'ta Emekli Maaş Hesabına 2’li Ödeme Yatacak

Emekli vatandaşlar için yeni yıl güzel haberlerle başlamıştı. Maaş ve ikramiye zammı sonrası yeni zam fırsatları da emekli ile buluşuyor. 18 19 20 Mart'ta emekli maaşı alanlara ikili ödeme yatacak.

SSK, Bağ-Kur'lu Emekliye TAZE MÜJDE! 18-19-20 Mart'ta Emekli Maaş Hesabına 2’li Ödeme Yatacak

SSK, Bağ-Kur'lu Emekliye TAZE MÜJDE! 18-19-20 Mart'ta Emekli Maaş Hesabına 2’li Ödeme Yatacak!

Türkiye'deki emekli milyonlarca vatandaş Yeni yıla yeni zam haberleri ile başladı. Emeklinin geliri artarken aynı zamanda bayram ikramiyesi zammı da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Emekli maaşı alanlar için yeni bir sürpriz daha var. Özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılına emekli yılı ilan etmesi sonrası gelecek müjdeler merakla bekleniyordu. Yavaş yavaş emekliye sevindirecek haberler gelmeye başladı. Emekli maaşı alanlar için ek gelir imkanı sunan emekli maaş promosyonu kampanyalarında da artış var. Üstelik emekliler 17 18 19 Mart'ta ikili ödeme alma fırsatına da sahip oluyor. Emekliler için mart ayı ödeme dolu geçirecek ve cepler resmen parada olacak. Bayram öncesi emekliye ilaç gibi gelecek ikili ödeme fırsatının detayları haberimizde…

Sayıları 17 milyona yakın olan emekli vatandaşlar son dönemlerde verilen ek ödeme müjdeleri ile sevinçten adeta havalara uçuyor. 2024 yılının başında yapılan maaş artışlarının hemen ardından emekliler için yeni fırsatlar gündeme gelmişti. Emekli maaşlarına gelen zamlarla birlikte promosyon tutarları da yükseldi. Birçok banka emekli promosyonlarını arttırırken yeni zam haberleri de yolda. Bankalar emekli maaşı promosyonlarını artırmak için harekete geçti. Yavaş yavaş promosyona zam haberleri gelmeye başlarken aynı zamanda bankalardan mart ayı ödeme tarihleri de duyuruldu. Emekliler 17-18-19 Mart'ta ikili ödemeyi aynı anda alacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre ödemeler IBAN numarasına yatacak.

emekliye-taze-mujde-1.jpg

EMEKLİYE ZAMLI PROMOSYON ÖDEMELERİ MART AYINDA BAŞLIYOR

Mart 2024 emekli maaşı promosyon kampanyaları hız kesmeden devam ediyor. Bankalar emekli maaşlarına yapılan artışların ardından yeni müşteri kazanma çabasına girerken yeni güncellemelerle birlikte emeklilere yüksek promosyon fırsatları sağlıyor. Milyonlarca emekli için bankaların yeni kampanyaları belli oldu. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi artık bankalardan en az 10.000 TL en yüksek 15.000 TL'ye Varan promosyon alabiliyor.

4 BANKADAN EMEKLİYE REKOR PROMOSYON

Emekliye en yüksek promosyon veren 4 banka ise belli oldu. 15.000 TL ödeme yapan ING Türkiye ve Türkiye Finans ilk sırada yer alıyor. Bu bankaları ise 12.500 TL promosyonla Akbank ve Yapı Kredi Bankası takip ediyor. Diğer bankalarda da yine 5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişen nakit promosyon fırsatı Emeklilerle buluşuyor.

emekliye-taze-mujde-2.jpg

SGK VE BANKALAR YENİDEN MASAYA OTURACAK

Diğer yandan emekli maaşı promosyonları ile ilgili yeni haberler de var. Emekli promosyon kampanyalarına artış yapılması için bir süredir Çağrı yapılıyordu. Türkiye Emekliler Derneği'nin de devreye girmesi ile birlikte emekliye yüksek promosyon kampanyaları hız kazandı. Önümüzdeki günlerde SGK ve bankaların yeniden masaya oturması ve yeni emekli maaşı promosyonlarını belirlemesi bekleniyor.

EMEKLİYE MART AYINDA İKİSİ BİR ARADA ÖDEME

Emekli maaşı alan vatandaşlar Mart ayında ikisi bir arada ödeme fırsatını yakalayacak. Gelen son dakika haberine göre emekli maaşı alanlara Mart ayının sonuna kadar emekli promosyon ödemeleri devam ederken devlet de emekli maaşı ödemelerini yatıracak. SSK ve bağ-kur emeklisi için emekli maaşı ödemeleri 17 28 Mart aralığında yapılacak. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan ödemelerin detayları SGK'nın internet sitesinden paylaşıldı. Memur emeklisi ise 15 Mart tarihinde emekli maaşı ödemesini alacak.