TC Kimlik Son Hanesi 2, 4, 6, 8 Ve 0 Olanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! IBAN Numarasına Geçiyor

Nakit paraya ihtiyacı olanlara güzel haber. T.C kimlik numarası son hanesi 2 4 6 8 ve 0 olanlara 50.000 TL'lik SMS ile kredi fırsatı sunuluyor.

TC Kimlik Son Hanesi 2, 4, 6, 8 Ve 0 Olanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! IBAN Numarasına Geçiyor

TC Kimlik Son Hanesi 2, 4, 6, 8 Ve 0 Olanlara 50.000 TL Ödeme Veriliyor! IBAN Numarasına Geçiyor - Acil nakit ihtiyacı olan, düşük faizli kredi kullanmak isteyen ancak Kredi notu düşük olanlar için müthiş fırsat geldi. Aktif Bank tarafından yapılan yeni kampanya sayesinde Nakit paraya sıkışanlara anında kredi desteği sağlanıyor. Düşük faizi Kredi arayanlar bu kampanya sayesinde rahat bir nefes alacak. Sadece SMS ile kredi başvurusu yaparak dakikalar içinde nakit ihtiyacınız karşılanacak. Aktif Bank SMS ile kredi başvurusu ve kredi başvuru şartları haberimizde…

Aktifbank'ın sunduğu SMS Kredi Başvurusu hizmeti, kredi notu sorunları yaşayanlar başta olmak üzere, acil nakit ihtiyacı olan herkes için pratik bir çözüm sunuyor. Bu hizmet sayesinde, kredi başvuruları artık daha hızlı ve kolay bir şekilde yapılabiliyor. İşte bu hizmetin avantajları ve nasıl kullanılacağına dair detaylar:

50.000 TL'YE KADAR DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ 36 AY VADELİ VERİLİYOR

Aktifbank tarafından sağlanan SMS ile kredi kampanyasında 50.000 TL'ye kadar üst limitli düşük faizli kredi almak mümkün. 36 ay vadeli olarak verilen düşük faizli kredi kampanyası aynı zamanda Kredi notu düşük olanlar için de geçerli. Yani bankaların kara listesinde olan, düşük kredi notu nedeniyle Kredi alamayan vatandaşlar da kampanya katılabiliyor.

sms-ile-kredi-1.jpg

AKTİFBANK SMS KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aktifbank’tan SMS ile kredi almak çok kolay. 50.000 TL'ye kadar düşük faize Kredi fırsatı sunan Aktif Bank bir gün sadece cep telefonunuzun kısa mesaj bölümünden tek bir mesaj göndermeniz durumunda Kredi başvurunuzu hemen onaylıyor. Başvuru yapmak isteyenler cep telefonlarının kısa mesaj bölümüne girerek "Kredi TC KİMLİK NO" yazıp 3050'ye SMS gönderebilir. Başvuru değerlendirme süreci de sadece dakikalar içinde sona eriyor. 5 dakikada krediye hala vatandaşların IBAN numarasına kredileri hemen aktarılıyor.

AKTİFBANK SMS KREDİ BAŞVURUSUNUN AVANTAJLARI

Aktifbank SMS ile kredi başvurusu yapanlar banka şubesine gitmeye gerek olmadan Hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılama fırsatına sahip oluyor. Yine Kredi alanlarında banka şubesine gitmesi gerekmiyor. 50.000 TL'ye kadar olan kredi, doğrudan IBAN numaranızı aktarılıyor. Ayrıca Aktif Bank SMS ile kredi kampanyası kapsamında Kredi notu düşük olanlara da özel bir paket üzerinden kredi kullandırıyor. Böylelikle bankalarla problem yaşayan kredi notu Kredi kullanmaya uygun olmayan kişiler de Aktif Bank'tan düşük faizli kredi almaya hak kazanıyor.