Emekliye Hafta Sonu MÜTHİŞ Ek Ödeme! Cumhurbaşkanı ve TBMM Onayladı: 10.000 TL IBAN'a Yatacak

15 milyon emekliye hafta sonu müthiş ödeme kıyağı cumhurbaşkanı ve TBMM onayı ile geldi. Cumartesi Pazar 10.000 TL ödeme IBAN numarasına yatacak.

Emekliye Hafta Sonu MÜTHİŞ Ek Ödeme! Cumhurbaşkanı ve TBMM Onayladı: 10.000 TL IBAN'a Yatacak

4A 4B ve 4C emeklisi olup maaş alan 15 milyon emekliye hafta sonu müjdesi bu sabah saatlerinde duyuruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan TBMM’den gelen onay doğrultusunda emekli maaşı alan vatandaşlara cumartesi pazar günleri 10.000 TL'lik ek ödeme yapılacak. Tüm emekliler istisnasız, koşulsuz şartsız ödemeden yararlanabilecek. SSK bağ-kur memur emeklisi olup 10.000 TL ve üstü maaş alanlar bu fırsatı kaçırmasın.

Milyonlarca emekli, 2024 zamlı maaşlarını almanın sevincini yaşıyor. Bir yandan da emekliye seyyanen zam ve yeni bayram ikramiyesi zammı tartışmaları sürüyor. Emekliler hala ilave zam Beklerken sürpriz haber bankalardan geldi. 1 Mart itibariyle emekli promosyon fırsatları güncellendi. Banka banka yeni promosyon listesi yayınlanırken emeklinin IBAN numarasına yatacak olan ödeme miktarları açıklandı. Üstelik hafta içi hafta sonu fark etmiyor. Emekli maaşı alan 17 milyon vatandaşın hesabına ödemeler aktarılıyor. Bu hafta sonu da emekliye müthiş bir destek ödemesi var. Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara IBAN’dan 10.000 TL Ek ödeme yapılacak. 4A 4B 4C emeklisinin tamamını ilgilendiren yeni ek ödeme ile ilgili gelişmeler haberimizde…

MART AYI EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ BUGÜN BAŞLIYOR

Emekli maaşlarına Ocak ayında alınan Okkalı zam kararının ardından bankalarda da hareketlilik başladı. Emekliler için Birçok banka promosyon miktarını arttırdı. En düşük emekli maaşının 10.000 TL'ye yükselmesi ile beraber bankalarda rekabet kızışırken artık promosyonlar 10.000 TL'den başlıyor. SSK bağ-kur memur emeklisine EYT emeklisi olanlar sadece 3 yıllığına maaşlarını seçtikleri bankaya taşıyıp promosyon fırsatını değerlendirebiliyor. 1 Mart itibariyle de emekli promosyon ödemelerinde yeni dönem başladı. Bugünden itibaren başvurusunu yapan emekliler yüksek promosyon desteği alabilecek.

emekli-ek-odeme-1.jpg

2024 MART AYI EMEKLİ PROMOSYON ÜCRETLERİ NE KADAR OLDU?

Bankalar 2024 mart ayı emekli promosyon listesini güncelledi. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için yeni promosyonlar şöyle oldu:

Akbank: SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi fark etmeden 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında 10.000 TL ödeme ve 2.500 TL hediye chip para.

ING Bank: 10.000 TL ve üstü maaş alan emekliler için 3 yıllık maaş taahhütü karşılığında 10.000 TL ödeme ve fatura ödeme talimatı verenlere 5000 TL hediye ek para.

Türkiye Finans: Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olanlara 15.000 TL Maaş promosyonu.

Yapı Kredi Bankası: Tüm emeklilere sadece 3 yıllık maaş taşıma taahhütü karşılığında 9200 TL promosyon.

Finansbank: Emekli maaşını taşıyan ve 3 yıllığına kendisinden alan emeklilere 9900 TL promosyon.

Türkiye İş Bankası: SSK bağ-kur ve memur emeklisine maaş taşıma karşılığında 7.500 TL promosyon.

Garanti BBVA: Emekli maaşını 3 yıllığına Taşıyan emeklilere 7.500 TL promosyon 1000 TL de Bonus.

Ziraat Vakıf ve Halkbank: 3 yıl boyunca kamu bankalarından emekli maaşı alanlara 5.000 TL promosyon.

emekli-ek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ PAKETLERİ BAŞLADI

Bankalar emekli müşterilerine promosyonun yanında özel kredi fırsatları da hazırlıyor. Emeklilerin geçim sıkıntısına çözüm olmak isteyen bankalarda düşük faizli emekli kredisi paketleri var. 36 ay vadeli emekli kredisi kullanmak isteyenler başvuru yapabiliyor.