Engin Polat Dilan Polat hakkında karar çıktı! Banu Parlak davasında hakim karşısına çıktılar

Ünlü sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın bugünkü duruşması sosyal medyanın da gündemindeydi. Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada hakim karşısına çıkan Polat çifti hakkında karar verildi.

Engin Polat Dilan Polat hakkında karar çıktı! Banu Parlak davasında hakim karşısına çıktılar

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada bugün hakim karşısına çıkan Dilan-Engin Polat çifti, mahkemede ifade everdi. Duruşma ile ilgili tüm detaylar sosyal medyada geniş yer bulurken Polat çiftinin suçlamaları reddettikleri ve söz konusu olayla ilgilerinin olmadığını savundukları belirtildi. Mahkeme, Dilan Polat ve Engin Polat’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

AYLIK KAZANCIM 200 BİN DEDİ

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi olan Banu Parlak’ın 1 Ekim 2023 tarihinde güzellik merkezinin kurşunlanması olayı ile ilgili açılan davanın bugünkü duruşmasında sanıklar Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat ile müşteki Banu Parlak, duruşma salonunda hazır bulundu. Duruşmaya taraf avukatları da katıldı. Başlayan duruşmada kimlik tespiti sırasında Engin Polat’ın aylık ortalama gelirinin 200 bin olduğunu söylediği öğrenildi. Dilan Polat’ın da aylık gelirinin 200 bin TL olduğunu söylediği öğrenildi.

engin-polat-dilan-polat-hakkinda-karar-cikti-banu-parlak-davasinda-hakim-karsisina-ciktilar.jpg

TUTUKLULUK HALİNİN DEVAMINA KARAR VERİLDİ

Hazırlanan iddianamede; şüpheliler Beratcan Gökdemir, Barış Boyun ve Batin Can Gökdemir hakkında yakalama kararı çıkartıldığı belirtilirken, Beratcan Gökdemir, Batin Can Gökdemir ve Barış Boyun’un ‘Silahlı suç işlemek amacıyla örgüt kurma’, ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’, ‘Ruhsatsız silah taşıma’ suçlarından ayrı ayrı toplamda 8 yıl 4 aydan 23 yıla kadar hapsi istendi. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat için ise; ‘Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit’, ‘Mala zarar verme’ suçlarından ayrı ayrı 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Ayrıca belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmaları istendi. Öte yandan diğer 5 sanığın da çeşitli suçlardan değişen oranlarda cezalandırılmaları talep edildi. Sosyal medya fenomeni Banu Parlak’ın güzellik merkezinin kurşunlanmasına ilişkin açılan davada bugün hakim karşısına çıkan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutukluluk halinin devamına karar verildi.