Eylem Tok kimdir? Kaza yapan oğlunu yurt dışına kaçırmıştı

Bir çocuk babası Oğuz Murat Acı’nın ölümüne sebebiyet veren 16 yaşındaki oğlunu yurt dışına kaçıran Eylem Tok merak ediliyor. Peki Eylem Tok kimdir? Oğlunu neden kaçırdı?

Eylem Tok kimdir? Kaza yapan oğlunu yurt dışına kaçırmıştı

İstanbul'da Kemerburgaz Yolunda 1 Mart akşamı meydana gelen kazada ATV motorla ilerleyen 29 yaşındaki bir çocuk babası Murat Acı ve 4 arkadaşı motorun arızalanması üzerine yol kenarında durdu. Bu sırada 16 yaşındaki Timur Cihantimur, lüks araçla Acı ve 4 kişiye çarptı.

KAZADA BİR KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

16 yaşında ve ehliyetsiz olan Timur Cihantimur'un çarptığı 5 kişiden Murat Acı hayatını kaybetti. Bu sırada 16 yaşındaki ehliyetsiz genç annesi yazar Eylem Tok'u arayarak olay yerine çağırdı. Oğlumun telefonu üzerine olan yerine gelen yazar Eylem Tok, oğlunu kendi aracını alarak olay yerinden kaçırdı. Kaza sonrası hemen havalimanına giden Timur Cihantimur ve annesi Mısra uçtu. Babası da Ünlü estetik doktoru Op.Dr. Bülent Cihantimur olduğu öğrenilen Timur Cihantimur yurt dışına kaçarken görüntülerde babanın yer almaması dikkat çekti.

EYLEM TOK SOSYAL MEDYA HESABINDAN AÇIKLAMA YAPTI

Ölümlü trafik kazasına sebep olan öğrenim yurt dışına kaçıran yazar Eylem Tok olayın açığa çıkması sonrası sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Uzun bir özür mesajı yazan Eylem Tok şu ifadeleri kullandı:

"Timur ise olayın olduğu andan itibaren her gün 'Lütfen Türkiye'ye dönelim ve ben cezam ne ise onu çekeyim, ben bir aileyi dağıttım' diye ağlıyor. Ben de bir anneyim, beni de anlayın, teslim olacağız.".

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTI

Tüm görüntülerin ortaya çıkması ile birlikte yazar Eylem Tok tüm sosyal medya hesaplarını kapattı. Baba Bülent Cihantimur'un ise hesabını kilitlediği görüldü.

EYLEM TOK KİMDİR?

Sinema ve edebiyat dünyasının tanınan isimlerinden olan yazar Eylem Tok, İstanbul'da yaşamakta ve yazar ve yönetmen kimliği ile tanınmaktadır. Edebiyat alanında birçok kitap yazan Eylem Tok, aynı zamanda Öykü de yazmaktadır. 2010 yılında Sokak fotoğrafçısı olarak sinema dünyasına adım atan Eylem Tok 2011 yılında tamamen yazmaya yönelmiştir.