Eylem Tok’un oğlunun kullandığı lüks aracın son hali

Yazar Eylem Tok’un oğlunun kullandığı lüks araçla yaptığı kazada bir kişi hayatını kaybetmiş, anne Eylem Tok oğluyla birlikte Mısır’a kaçmıştı. Lüks aracın son hali kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

Eylem Tok’un oğlunun kullandığı lüks aracın son hali

İstanbul’un Eyüpsultan ilçesinde meydana gelen kazada yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlu T.C., lük aracıyla ATV motoru arızalanan ve yol kenarında beklemekte olan Oğuz Murat Acı’ya çarpmıştı. 1 kişinin hayatını kaybettiği kazanın ardından Eylem Tok ve oğlu Mısır’a kaçmıştı. Kaza sonrası lüks aracın son hali görüntülendi. Aracın son hali kazanın boyutunu gözler önüne serdi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Eyüpsultan’da meydana gelen kazada 17 yaşındaki T.C., ATV motoru arızalanan ve yol kenarında beklemekte olan Oğuz Murat Acı’ya çarpmış ve ölümüne sebep olmuştu. Kazanın ardından yazar Eylem Tok ve oğlunun Mısır’a gittikleri ortaya çıkmıştı. Kaza sonrası yaralı olarak hastaneye kaldırılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı, son yolculuğuna uğurlandı. Kazadan sonra Mısır’a kaçan Eylem Tok ve oğlu T.C. hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kırmızı bültenle yakalama kararı çıkartılması için Adalet Bakanlığı’na dosya gönderildiği öğrenildi.

eylem-tok-un-oglunun-kullandigi-luks-aracin-son-hali.jpg

LÜKS ARACIN SON HALİ KAZANIN ŞİDDETİNİ GÖSTERİYOR

Kaza sonrasında polis ekiplerinin olay yerindeki çalışmalarının ardından kazaya karışan Porsche marka araç ve ATV’ler bir çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü. Emniyet otoparkında duran araçların son hali görüntülendi. Havadan kaydedilen görüntülerde T.C.’nin kullandığı Porsche marka aracın hava yastıklarının patladığı, sağ ön tekerleğinin tamamen koptuğu ve kullanılamaz hale geldiği görülürken, Oğuz Murat Acı’nın kullandığı ATV’nin de dağıldığı görüldü.

eylem-tok-un-oglunun-kullandigi-luks-aracin-son-hali-001.jpg

eylem-tok-un-oglunun-kullandigi-luks-aracin-son-hali-002.jpg