Görenler 3’er 5’er Alıyor: Komili Ayçiçek Yağı Şimdi 159,90 TL!

Ayçiçek yağı fiyatları o markette indirime girdi. Ramazan ayında hesaplı alışveriş yapmak isteyenler fırsatı kaçırmasın. Komili ayçiçek yağı 159,90 TL'den satışta.

Görenler 3’er 5’er Alıyor: Komili Ayçiçek Yağı Şimdi 159,90 TL!

Ramazan ayında Market giderleri artarken vatandaşlar ucuz ve hesaplı alışveriş yapmaya daha fazla önem veriyor. Birçok zincir markette de adeta indirim yarışı var. Ramazan indirimleri kapsamında bir market bu defa ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü. O markette Komili ayçiçek yağı 159,90 TL'den satışa sunuldu. Fiyatları Duyanlar adeta koşa koşa gidiyor. Peki ayçiçek yağı hangi markette indirimde? İndirimli ayçiçek yağı fiyatları ne kadar?

Türkiye'deki ekonomik koşullar nedeniyle birçok vatandaş uygun fiyatlı market alışverişi yapmak için marketlerin indirim listelerini yakından takip ediyor. Ramazan ayının başından bu yana birçok markette de indirim kampanyası var. Özellikle ayçiçek yağı fiyatları üzerinde yapılan indirimler dikkat çekerken yeni haber Çağrı marketten geldi. Mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden olan ayçiçek yağına Çağrı markette dev indirim var. Peki Çağrı Market ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? İşte 19 Mart tarihine kadar geçerli yeni ayçiçek yağı indirimleri…

4 L KOMİLİ AYÇİÇEK YAĞI FİYATI 159,90 TL'YE DÜŞTÜ

Çağrı Market indirim listesinde birçok ürün dikkat çekiyor. Ancak özellikle 4 litre Komili ayçiçek yağı fiyatı Tam da vatandaşın aradığı indirim oldu. Mutfakların vazgeçilmez ürünlerinden olan ayçiçek yağı son yıllarda fiyatı en çok artan ürün listesinde yer almıştı. Çağrı Market yeni indirim kampanyası ile ayçiçek yağı fiyatlarını düşürdü. Çağrı markette Ramazan ayı indirimleri kapsamında 19 Mart'a kadar 4 litre Komili ayçiçek yağı 159,90 TL'den raflarda yerini aldı.

5 LİTRE ZEYTİNYAĞI FİYATI DA İNDİRİMDE

Çağrı Market Ramazan ayına özel olarak yüzlerce çeşit ürünü indirimli ve hesaplı fiyatlarla tüketicilerle buluştururken aynı zamanda zeytinyağı fiyatlarında da indirim var. Yine Komili 5 litre zeytinyağı fiyatı Çağrı markette 729,90 tl'ye düştü. Kampanyadan yararlanmak ve hesapla alışveriş yapmak isteyenler için indirimli ürünler 19 Mart tarihine kadar geçerli olacak. Bu tarihe kadar en yakın çağrı merkezi uğrayarak uygun fiyatlı ve ekonomik alışveriş yapabilirsiniz Çağrı Market indirim listesi içinde daha yüzlerce çeşit ürün var. Hepsi çok hesaplı fiyatları sizlerle buluşan ürünleri kaçırmayın Çünkü stoklar hızla tükeniyor.