İki belediyenin işçileri arasında kavga! Belediye Başkanı böyle isyan etti

İki belediyenin işçilerinin birbirlerine girdiği kavganın görüntüleri paylaşıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında çıkan kavganın ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kapan Hürriyet isyan etti.

İki belediyenin işçileri arasında kavga! Belediye Başkanı böyle isyan etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi ekipleri bir yol çalışması sırasında kavga etti. İki belediyenin işçileri arasında çıkan ‘yetki alanı’ kavgası sonrasında İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet yaşanan olaya isyan etti. Sosyal medya hesabından kavganın görüntülerini paylaşan Hürriyet, ‘Sabrımız tükendi’ dedi.

BELEDİYE İŞÇİLERİ KAVGA ETTİ

Alınan bilgilere göre İzmit Tavşantepe Mahallesi’nde yapılmakta olan yol çalışması esnasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında kavga çıktı. İki belediyenin ekipleri arasında çıkan ‘yetki alanı’ arbedesinin ardından kavga görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ise yaşanan olaya isyan etti.

İZMİT BELEDİYE BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi ekipleri arasında çıkan 'yetki alanı' arbedesinin ardından yaşanan olaya tepki gösteren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, kavgadan görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı ve Tavşantepe'deki hastane yolunda yapılan çalışmalarda İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen ve diğer belediye çalışanlarının, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından saldırıya uğradığını söyledi.

iki-belediyenin-iscileri-arasinda-kavga-belediye-baskani-boyle-isyan-etti.jpg

BELEDİYE BAŞKANI FATMA KAPLAN HÜRRRİYET: SABRIMIZ TÜKENDİ

Sosyal medya hesabından yaşanan kavgayla ilgili açıklamalarda bulunan ve arbede anlarına ait kareler paylaşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Artık bu noktada sabrımız tükenti. Büyükşehir ekipleri, bizim ekiplerimize saldırıyor. Biz uzlaşma çağrılarımıza rağmen bu engelleme taktiklerini aşan bir noktaya geldik ve fiziksel şiddete başvuruyorlar. Hiçbir müdürümüzü ve çalışanımızı bu şekilde hedef almayı kabul etmiyorum. Bu olayın bedelini ödeyeceksiniz. Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız.' dedi.