Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı 2024! Açıklama geldi

Memur maaşları bayramdan önce ödenecek mi? Milyonlar merakla bekliyordu. Açıklama geldi. İşte memur maaşı Nisan ayı ödeme tarihleri…

Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı 2024! Açıklama geldi

Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı 2024? Milyonlarca memur, Ramazan bayramı öncesinde maaşlarla ilgili açıklama bekliyordu. Beklenen açıklama nihayet geldi. Memur ve emekli maaşları bayram öncesi yatacak mı belli oldu. İşte detaylar…

Memur ve emekli maaşları nisan ayı ödemeleri merakla Takip ediliyor. Ramazan Bayramı'nın 10 Nisan tarihinde kutlanacak olması sebebiyle milyonlarca emekli ve memur maaşların Bayram öncesine çekilip çekilmeyeceğini araştırıyor. Peki memur ve emekli maaşları bayram öncesi yatacak mı? Memur maaşları bayramdan önce yatar mı?

MEMUR MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE ÖDENECEK Mİ?

Son günlerde sosyal medyada memur maaşlarının bayramdan önce ödenmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat verdiği yönünde iddialar vardı.

Bu iddiaların hemen ardından emekliler de memur ve Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı sorusuna yanıt aramaya başladı. Hükümetten henüz nisan ayı maaş ödemelerine ilişkin bir açıklama gelmedi. Yani memur ve emekli maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağı konusunda net bir bilgi bulunmuyor.

NİSAN AYI MEMUR VE EMEKLİ MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Nisan 2024 memur ve emekli maaşları ne zaman ödenecek? Memur maaşları her ayın 15'inde hesaplara geçiyor. Memur emeklisi maaşları da yine her ayın 15'inde hak sahiplerinin hesabına yatıyor. SSK ve bağ-kur emeklisinin maaşı ödeme tarihleri ise her ayın 17-28’i arasında oluyor.

Geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı kararıyla memur ve emekli maaşlarının ödeme tarihleri Bayram öncesine çekilmişti. Bu yılda benzer bir kararın alınması bekleniyor.