Milyonlarca Emekliye Cumhurbaşkanı Talimatıyla 18-19 Mart'ta 12 Bin 500 TL Ek Para Verilecek

Emekli maaşı alan milyonlarca kişiye Cumhurbaşkanı talimatı ile müjde geldi. 12.500 TL ek para ödemesi yatacak. 18-19 Mart'ta başlıyor.

Milyonlarca Emekliye Cumhurbaşkanı Talimatıyla 18-19 Mart'ta 12 Bin 500 TL Ek Para Verilecek

Milyonlarca Emekliye Cumhurbaşkanı Talimatıyla 18-19 Mart'ta 12 Bin 500 TL Ek Para Verilecek!

Emekliye yönelik peş peşe yeni kampanyalar devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da yeni müjdeler geliyor. Yaklaşık 17 milyon emekli vatandaş yaklaşan bayram öncesi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hem düşük faizli kredi fırsatlarını hem de Bankaların promosyon imkanlarını merak ediyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bankalara talimat gitti. Emekliye yönelik yeni kampanyalar başladı. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 17 milyon kişiye 18-19 Mart'ta ek para ödemesi var. Milyonlarca emekli başvuru yapmak koşulu ile para ödemesinden faydalanabilecek. Bugün başvuru yapanlar hemen yarın ödeme alıyor. Emekliye ek para koşulları ve detaylar haberimizde…

Türkiye'deki emekli vatandaşlar için her geçen gün yeni kampanyalar yapılmaya devam ediyor. Özellikle ekonomik kriz sürecinde en çok mağdur olan kesin olan emekliler ay sonunu getirmekte güçlük çekerken maaş ödemelerini ek yeni fırsatlarda gündeme geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan da emeklinin bütçesinin rahatlatılması için talimat gitti. 4A 4B 4C ve EYT Meclisi milyonlarca kişiye ek para ödemesi yapılacak. 12.500 TL'lik ek para için detaylar belli oldu. 17 milyon emekli başvuru yapmak koşulu ile ek para ödemesinden yararlanabilecek. Hemen bugün başvuru yapanlara 18-19 Mart'ta ödeme var. Emekliye ek ödeme detayları haberimizde….

emekli-cumhurbaskani-mujdesi-1.jpg

EMEKLİ MAAŞI ALANLARA MART AYI SÜRPRİZLERİ

Emekli maaşı alan vatandaşları için yarın itibariyle Mart 2024 maaş ödemeleri başlıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu emekli maaşı ödeme takvimi ne açıkladı. Memur emeklisi zaten 15 Mart tarihinde emekli maaşlarını almıştı. SSK ve bağ-kur emeklisi için de ödemeler 19-28 Mart tarihleri arasında emekli tahsis numarasının sonuna göre yapılacak.

EMEKLİYE EK PARA SÜRPRİZİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN GELDİ

Bir yandan emekliye maaş ödemeleri devam ederken bir yandan da Mart ayı sonuna kadar sürecek ek para sürprizleri geliyor. Emekli maaşı alanlar için ek para ödemesi bankalar tarafından yapılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı üzerine bankalar ve SGK yeniden masaya oturdu ve yeni anlaşmalar yapıldı. 2024 Mart emekli promosyon ödemeleri de bu görüşmeler sonucunda yükseltildi. 17 milyon emekli vatandaş bu kapsamda artık daha yüksek Maaş promosyonu alma şansına sahip olacak.

emekli-cumhurbaskani-mujdesi-2.jpg

EMEKLİLERE MART BİTMEDEN 12.500 TL ÖDEME VAR

Emekli maaşı alan vatandaşlar için mart ayı bitmeden 2 bankadan 12.500 TL'lik promosyon ödemesi var. Emekliye adeta ikramiye piyangosu gibi gelecek yeni ödemeler başvuru şartı ile yatıyor. Akbank ve Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre emekli maaşını 3 yıllığına taşıyarak bu bankalardan almaya davet eden emeklilere 12.500 TL'lik promosyon desteği sağlanacak.

17 milyon emekli vatandaş promosyon ödemesinden yararlanmak için bankaların mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetlerinden ya da şubelerinden başvuru işlemlerini yapabilecek.