PTT'den TC kimlikle şartsız şurtsuz 45.000 TL Ödeme

PTT'den nakit ihtiyacı olana özel yeni destek paketi geldi. Hemen T.C kimlikle başvuru yapana şartsız şurtsuz 45.000 TL'lik nakit destek veriliyor.

PTT'den TC kimlikle şartsız şurtsuz 45.000 TL Ödeme

PTT son dönemlerde hazırladığı destek paketleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Vatandaşın nakit ihtiyacına derman olan PTT’den bugün yeni müjde geldi. Acil kredi arayanlara PTT, TC kimlikle başvuru yapmaları durumunda tam 45.000 TL'lik nakit desteği anında sağlayacak. Şartsız şurtsuz hızlı kredi veren PTT'ye, Aktif Bank ile yaptığı işbirliği doğrultusunda vatandaşın tüm nakit ihtiyacını çözüyor. Hemen başvuru yaparak bugün PTT'den destek ödemesi alabilirsiniz. İşte PTT'nin yeni Kredi paketi ile ilgili detaylar…

Türkiye'de ekonomik krizin devam ediyor Bugünlerde vatandaşın acil paraya olan ihtiyacı da artıyor. Özellikle yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde nakit ihtiyacı olanlar düşük faizli PTT kredisi için adeta beklenti içine girmişti. Vatandaşın beklentisi boşa çıkmadı PTT'den önemli duyuru geldi. Nakit paraya sıkışanlar için PTT'den hızlı başvuru ile 45.000 TL’lik destek ödemesi paketi hazırlandı. 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yapanlara anında nakit ödeme desteği sağlanacak. PTT ve Aktif Bank işbirliği ile verilecek olan destek ödemesinin detayları da belli oldu. PTT düşük faizli kredi şartları ve merak edilen başvuru detayları haberimizde…

PTT VE AKTİF BANK GİRİŞ BİRLİĞİ İLE T.C KİMLİK NUMARASI ÜZERİNDEN 45.000 TL DESTEK ÖDEMESİ

Acil nakit ihtiyacı olan ve kredi kullanmak isteyenler için PTT ve Aktif Bank işbirliği ile bomba kampanya başladı. Yeni Kredi kampanyasını duyuran PTT, 11 haneli T.C kimlik numarası ile başvuru yapanlara şartsız kredi vereceğini bildirdi. PTT’den kredi almak isteyenler başvuru işlemlerini şubelerden ya da Aktif Bank online internet sitesi üzerinden T.C kimlik kartı ile anında yapabilecek. PTT'nin yeni Kredi paketi kapsamında 45 bin TL'ye kadar destek sağlanıyor.

eyt-siz-erken-emeklilik-2-001.jpg

36 AY VADELİ VERİLECEK

PTT düşük faizli kredi kampanyasında 36 ay vade seçeneği sunuyor. Böylece kredi başvurusu yapan vatandaşlar uzun vadeli ve rahat ödeme yapma şansına sahip oluyor. Ramazan Bayramı öncesinde artan nakit ihtiyaçları için imdada yetişen PTT'nin bu kampanyası Kaçmaz. Siz de PTT’den kredi kullanmak için en yakın şubeye giderek T.C kimlik kartınızla başvurunuzu yapabilirsiniz. Gelir belgesiz ve kefilsiz verilecek olan PTT kredisi, 31 Mart tarihinde sona erecek. Kredi kullanmak isteyenlerin en geç Bu tarihe kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Ay başından itibaren Merkez Bankası tarafından alınan faiz kararlarına göre kredi faiz oranları değişiklik gösterebilir.