SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 1-31 Mart Arası ÇİFT MAAŞ Jesti! Az Önce Müjde Açıklandı

SSK ve Bağ-Kur emeklisi için çift maaş müjdesi az evvel açıklandı. 1-31 Mart arası emeklinin IBAN numarasına karşılıksız ödemeler yatacak.

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 1-31 Mart Arası ÇİFT MAAŞ Jesti! Az Önce Müjde Açıklandı

SSK ve Bağ-Kur Emeklisine 1-31 Mart Arası ÇİFT MAAŞ Jesti! Az Önce Müjde Açıklandı!

SSK ve bağ-kur emeklileri Mart ayında çift ödeme sevinci yaşayacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024 yılına emekli yılı ilan etmesi ile beraber emekli maaşlarına önemli bir zam yapıldı. Emeklilerin maaşı neredeyse yüzde 50'ye yakın artış gösterirken bayram ikramiyesi de yüzde 50 zamla 3000 TL'ye yükseldi. Milyonlarca emekli vatandaş hem Bayram ikramiyesinin hem de emekli maaşı ödemesinin sevincini yaşıyor. Ancak mart ayının başından itibaren emekliye yeni sürprizler de var. SSK ve bağ-kur emeklisine Mart ayında çift maaş jesti geliyor. Tüm emekliler istisnasız olarak çift maaş ödemesinden yararlanabilecek.

Türkiye'deki bütün emekli vatandaşlar için mart ayı sürprizleri açıklanmaya başlandı. 2024 yılına emekliler güzel başladı emekli maaşlarına zam sürprizi yapıldı. Hemen ardından da bayram ikramiyesi zammı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Mart ayında da emekliler için yeni sürpriz haberler gelmeye devam ediyor. 4A 4B 4C emeklisi için 17 Mart'tan itibaren Zamlı maaş ödemeleri başlayacak. Bir yandan da emekliye ek ödeme fırsatları devam edecek. Emekliye çifte maaş sürprizi az önce duyuruldu. SSK ve bağ-kur emeklisi bu ödemeleri sakın kaçırmasın. 1 Mart 31 Mart arası emeklinin IBAN numarasına adeta para akacak.

emekli-cift-ikramiye-1.jpg

EMEKLİYE 15 MART'TAN İTİBAREN ÖDEMELER BAŞLIYOR

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için sosyal güvenlik kurumundan bu sabah saatlerinde önemli açıklama geldi. 15 Mart tarihinden itibaren emekliye Zamlı maaş ödemeleri başlıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından ödeme tarihleri tek tek açıklandı. Emekli tahsis numarası sonuna göre yapılacak olan ödemeler şu tarihlerde olacak:

Emekli Sandığı emeklisi: 15 Mart tarihinde tüm emekli sandığı emeklilerinin maaş ödemeleri yatacak.

SSK emeklisi: Emekli tahsis numarası son hanesine göre 17 Mart'ta başlayacak olan ödemeler 26 Mart'ta sona erecek.

Bağ-kur emeklisi: Emekli tahsis numarasının sonuna göre 25 Mart'ta başlayacak olan ödemeler 28 Mart'ta sona erecek.

Emekli tahsis numarası son hanesine göre ödemesi Cumartesi gününe denk gelen emekliler ödemelerini Cuma günü alacak. Yine emekli tahsis numarası son hanesine göre ödemesi pazar gününe denk gelen emeklilere ödeme Pazartesi günü yapılacak.

emekli-cift-ikramiye-2.jpg

EMEKLİYE BANKALARDAN 2. MAAŞ JESTİ

Mart ayında emekliye bir maaş jesti de bankalardan gelecek. Devlet emekliye Zamlı maaş ödemelerini 17-28 Mart tarihleri arasında yapacak. Bankalarda 1 Mart 31 Mart tarihleri arasında promosyon desteğini sunacak. Bankaların emekli promosyon kampanyaları Mart başı itibariyle güncelleniyor. Birçok bankada yüksek promosyon fırsatı ile emekliyi memnun ediyor. Mart ayı itibariyle en yüksek promosyon sunan bankalar şöyle:

Türkiye Finans: Mart ayında en yüksek promosyon veren Türkiye Finans oldu. Emekli maaşını 3 yıllığına Türkiye Finans'a taşıyacak emeklilere ödenecek promosyon 15.000 TL olarak belirlendi.

ING Bank: Emekli maaşına en yüksek promosyon veren bankalar listesinde 2 sırada ise ING Bank yer alıyor. ING Bank'ın emekli maaşını taşıyan müşterilerine promosyonu 10.000 TL olarak belirlendi. Ayrıca ek olarak fatura ödeme talimatı veren emekliye 5.000 TL Ek promosyon ödenecek.

Akbank: Emekli maaşı 10.000 TL ve üstü olan emekliler için Akbank'tan da mart ayı için sürpriz açıklama geldi. Akbank'ın emeklilere vereceği promosyon miktarı 10.000 TL'ye yükselirken ek olarak da 2500 TL chip para hediyesi var. Yani emekliler toplam 12.500 TL ödeme alabilecek.

MART AYI EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURULARI NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Peki mart ayı emekli promosyon başvuruları ne zaman başlayacak? Emekli promosyon kampanyaları her ay dönemsel olarak güncelleniyor. Mart ayında da promosyon başvuruları 1 Mart tarihinden itibaren başlayacak 31 Mart tarihine kadar devam edecek. Başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından Hızlı ve kolay yapılabilecek emekli promosyon başvuru şartları arasında ise sadece emekli maaşını taşımak ve 3 yıllığına bankadan almak bulunuyor.