SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA Jesti! 26-27-28 Nisan'da MEST EDECEK Ödeme

Cumhurbaşkanı onayıyla SSK ve bağ-kur emeklisine ek para akıyor geldi. 26 27 28 Nisan'da emekliyi mest edecek ödeme IBAN’dan yatıyor.

SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA Jesti! 26-27-28 Nisan'da MEST EDECEK Ödeme

SSK ve Bağ-Kurlu Emekliye Cumhurbaşkanı Onaylı EK PARA Jesti! 26-27-28 Nisan'da MEST EDECEK Ödeme!

Emekli maaşı alanlar için sürpriz Müjde akşam saatlerinde duyuruldu. Cumhurbaşkanı onayı ile emekliye ek para ödemesi yatacak. 26 27 28 Nisan'da emeklinin IBAN numarasına yatacak ödeme miktarı ise maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Emekliler başvuru yapmak koşuluyla ek para ödemesi alabilirken Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan da açıklama var. Cumhurbaşkanı talimatla ödeme emekli maaşının 10 katına kadar yapılabiliyor. Yani 100.000 TL'ye kadar ek ödeme fırsatı 3 devlet Bankası'nda emeklileri bekliyor. Emekli maaşı alanlar için sürpriz ödemenin Tüm detayları haberimizde…

16 milyondan fazla emekli vatandaş ek gelir elde etmek ya da nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yeni kampanyaları yakından takip ediyor. SSK ve bağ-kur emeklisi için yeni sürpriz açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan ve para sıkışıklığı yaşayan emekliler devlet bankaları aracılığıyla ek para alma imkanına sahip olacak. SSK bağ-kur memur emeklisi için ek para miktarı maaşın 10 katına kadar çıkıyor. En az 100.000 TL'lik acil kredi desteği kamu bankalarında emeklileri bekliyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank emekli maaşı alanları için hazırlanan yeni Kampanyayı duyurdu. Nakit sıkışıklığı yaşayan tüm emekliler bu kampanyaya hızlı Kredi ile dahil olabiliyor. Emekli kredisi kampanyasının şartları ve merak edilen detaylar haberimizde…

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-cumhurbaskani-onayli-ek-para-jesti-26-27-28-nisanda-mest-edecek-odeme-1.jpg

EMEKLİYE MAAŞIN 10 KATINA KADAR HIZLI KREDİ

Emekli maaşı alan vatandaşlar ne yazık ki enflasyon karşısında zor günler geçiriyor. Maaşlara beklenen zammın da yapılmaması nedeniyle büyük bir nakit sıkıntısı çeken emekliler için yeni haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla harekete geçen kamu bankaları emekli müşterilerine maaşın 10 katına kadar acil kredi desteği sağlıyor. Üstelik hazırlanan emekli kredisi paketleri düşük faizli ve uzun vadeli olarak sunuluyor. SSK bağ-kur 4c emeklisi olan herkes Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’a başvuru yapmak koşulu ile hızlı Kredi alabiliyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-cumhurbaskani-onayli-ek-para-jesti-26-27-28-nisanda-mest-edecek-odeme-2.jpg

EMEKLİYE ÖZEL FAİZ ORANLARI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan emekliye özel faiz oranları ile hızlı ve acil kredi desteği fırsatları başladı. 26 27 28 Nisan'da başvurusunu yapan emekliler bu Kredi paketlerinden faydalanabilecek. Faiz oranları ise hem özel bankalara göre daha düşük hem de normal vatandaşların kullandığı ihtiyaç kredisine göre çok daha uygun sunuluyor. Emekli kredisi paketlerinden faydalanmak isteyenlerin en geç 28 Nisan'da başvurularını yapmaları gerekiyor. Onay ve başvuru süreci de bankadan bankaya değişiklik gösterse de son derece hızlı ilerliyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-cumhurbaskani-onayli-ek-para-jesti-26-27-28-nisanda-mest-edecek-odeme-3.jpg

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Mynet'ten derlenen habere göre Emekli kredisi kampanyalarına başvurularda Yine hızlı kolay ve son derece pratik bir şekilde yapılabiliyor. Emekli kredisi almak isteyenler başvuru işlemlerini Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank şubelerine giderek yapabilecekleri gibi internet bankacılığı ve mobil bankacılık üzerinden de pratik bir şekilde tamamlayabiliyor. Sadece 5 dakika süren başvuru işlemleri sonucunda onay veriliyor ve emekliler aynı gün nakit ihtiyacını pratik bir şekilde karşılama fırsatına sahip oluyor.

ssk-ve-bag-kurlu-emekliye-cumhurbaskani-onayli-ek-para-jesti-26-27-28-nisanda-mest-edecek-odeme-4.jpg

EMEKLİYE PROMOSYON ÜCRETİ DE VAR

Mynet'ten derlenen habere göre nakit ihtiyacı olan emekliler emekli maaşını kamu bankalarına taşımaları halinde promosyon desteği de alabiliyor. Emekli promosyon kampanyaları Cumhurbaşkanı talimatı ile arttırılmıştı. Artık devlet bankalarını tercih eden ve 3 yıl buradan maaş almayı TAHAHÜT eden emekliler 8.000 TL ile 12.000 TL arasında Maaş promosyonu olabiliyor. Emekli promosyon kampanyalarında kamu bankaları tarafından ek koşul Aranmıyor. Sadece 3 yıllık maaş TAHAHÜDÜ yeterli oluyor ekstra şart bulunmuyor. Nisan ayı promosyon kampanyalarını değerlendirmek isteyen emekliler için 30 Nisan'a kadar süre var.