5. yaşını milyonluk bir araçla kutladı!

Kullandığı araçlarla ile gündemden düşmek bilmeyen Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zayn Sofuoğlu 5 yaşına girdi.

5. yaşını milyonluk bir araçla kutladı!

Zayn, yeni yaşını pistte direksiyon başına geçtiği spor aracın lastiklerini yakarak kutlayarak şaşkınlık yarattı. Kenan Sofuoğlu’nun oğlu Zayn, 5 yaşına bastı. Sık sık kullandığı araçlarla gündem olmaya devam eden, Zayn’ı, dünya genelinde milyonlar izlemeye devam ediyor.

5-yasini-milyonluk-bir-aracla-kutladi.jpg

LASTİK YAKARAK KUTLADI
Zayn 5’inci yaşına özel süslenen milyonluk spor araç ile girdi ve herkesin ağzı açık kaldı. 5’inci yaşına özel süslenen milyonluk spor aracın direksiyonuna geçen küçük Zayn, yeni yaş gününü lastik yakarak kutladı. O anlar ise Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘Ben artık 5 yaşındayım’ ifadeleri ile takipçilerin beğenisine sunuldu.

5-yasini-milyonluk-bir-aracla-kutladi-001.jpg

KENAN SOFUOĞLU KİMDİR?

Kenan Sofuoğlu, 25 Temmuz 1983 tarihinde Adapazarı Akyazı’da dünyaya gelmiştir. Aslen Trabzon’ludur. Motor tamircisi olan İrfan Sofuoğlu babasının dört çocuğunun üçüncüsüdür. Abilerinin adı Bahattin ve Sinan’dır. Ailecek motor yarışçılarıdır hepsi. Anneleri Nuray Sofuoğlu’dur. Bir kız kardeşi bulunmaktadır. 1996 yılında Türkiye şampiyonasında i izleyerek motor sporları ile tanışmıştır, 2000 yılında abisi Sinan’ın bir yarışta ayağını kırması ile boş kalan motorunda, 16 yaşında özel izin ile yarışlara katılmaya başladı. Ağabeyi Sinan’ın motoruyla yaptığı bu ilk drag yarışını kazandı. 2006 yılında Supersport-WM'ye başlarken sponsorluk sorunları yüzünden Yamaha Almanya takımından ayrılmak durumunda kalmıştır.