Benzerlikleri şaşkınlık yarattı

Geçtiğimiz akşam gerçekleştirilen Oscar Ödülleri'ne katılan dünyaca ünlü isim Lily Gladstone'u görenler Gupse Özay’a benzetmekten kendini alamadı.

Benzerlikleri şaşkınlık yarattı

Benzerlik karşısında şaşkına dönen Gupse Özay ise bu görüntü karşısında sessiz kalamadı. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nin düzenlediği 96'ncı Oscar Ödülleri'nde ilginç anlar da geceye damgasını vurmuştu. Oppenheimer filminin 7 ödül aldığı önemli gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü Emma Stone aldı. Ödül konuşması yapan oyuncuyu izlerken gözleri dolan diğer güçlü bir aday olan Lily Gladstone'u görenler ise adeta neye uğradığını şaşırdı.

benzerlikleri-saskinlik-yaratti-001.jpg

GUPSE ÖZAY’DA BU DURUMA SESSİZ KALAMADI
Geceye siyah elbisesi ve gösterişli takılarıyla konuk olan dünyaca ünlü oyuncuyu görenler Gupse Özay'a benzetti. Kendisi de bu benzerliğe sessiz kalamayan Gupse Özay, sosyal medya hesabından ünlü oyuncunun fotoğrafını yayınlayarak “Evet dün Oscar alamadım. Ama Emma'yı tebrik ediyorum” diyerek espri yaptı. Gecede En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü alan Emma Stone, teşekkür konuşmasında en güçlü rakibi Lily Gladstone'u anmadan edemedi. Oyuncunun da sahnedeki Emma'yı izlerken duygusal anlar yaşadığı görüldü.

benzerlikleri-saskinlik-yaratti-002.jpg

LİLY GLADSTONE KİMDİR?
Lily Gladstone 2 Ağustos 1986, Kalispell, Montana’da dünyaya gelmiştir. Amerikan yerlisi aktristir. İlk filmini Jimmy P: Psychotherapy of a Plains Indian (2012) filminde oynamıştır ve film yapımcısı Kelly Reichardt ile Certain Women (2016) ve İlk İnek adlı bağımsız filmlerde işbirliği yapmıştır. Martin Scorsese'nin suç draması filmi Dolunay Katilleri'nde Mollie Kyle rolüyle eleştirmenlerin beğenisini kazanmıştır ve En İyi Kadın Film Oyuncusu Altın Küre Ödülü - Dram ödülünü kazanmıştır. Altın Küre Ödülü kazanan ilk yerli aktris olmuştur.