Deli Yürek'in Zeynep'i oyunculuğu bırakıp kendini yogaya verdi

Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Deli Yürek ile yıldızı parlayan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş ekranlardan uzak bir hayat yaşamayı tercih ediyor.

Deli Yürek'in Zeynep'i oyunculuğu bırakıp kendini yogaya verdi

Her şeyi bir kenara bırakıp yogaya yönelen Zeynep Tokuş sınırları zorlayan pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Deli Yürek ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Zeynep Tokuş çok uzun zamandır herhangi bir projede yer almıyor. Zeynep Tokuş yaptığı paylaşımlarla ise sık sık sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Uzun süre önce oyunculuğu bırakan ve yoga eğitmenliğine başlayan Zeynep Tokuş, bu süreçte yaptıklarını ve sınırları zorlayan hareketleri yaparak sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.

deli-yurekin-zeynebi-oyunculugu-birakip-kendini-yogaya-verdi.jpg

“HALA ÇOK GENÇSİN VE GÜZELSİN”

Bambaşka bir hayat yaşayan Zeynep Tokuş, esnekliğini sergilediği pozlarıyla büyük şaşkınlık yaratıyor. Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle ve zorlu hareketleri yapmasıyla adından sık sık söz ettiren Zeynep Tokuş fit vücuduyla büyük beğeni topluyor. Son halini sosyal medya hesabından paylaşan oyuncuya takipçilerinden "Hâlâ çok gençsin ve güzelsin” şeklinde yorumlar yapılıyor.

deli-yurekin-zeynebi-oyunculugu-birakip-kendini-yogaya-verdi-001.jpg

ZEYNEP TOKUŞ KİMDİR?
Zeynep Tokuş, 1977 yılında dünyaya gelmiş oyuncudur. Türkiye güzeli seçilmiş olan Zeynep Tokuş, en yüksek izlenme almış "Deliyürek" dizisinde rol almıştır, 2007 nin çok konuşulan, popüler yarışması "Buzda Dans"da da birincilik elde etmiştir. Zeynep Tokuş, 1977'deAnkara'da hayata gözlerini açmıştır. Liseyi İzmir Özel Çakabey Koleji'nde okuduktan sonra, girdiği Bilkent Üniversitesi Grafik Tasarım bölümünden mezun olmuştur. Ankara Özel Stilistlik Okulu'nu bitirmiştir. 1998 yılında, Star Tv'nin düzenlediği Türkiye güzelik yarışmasında birinci seçilmiştir. Türkiye güzeli olmasının ardından, Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünde oynadığı "Deliyürek" dizisinde İmirzalıoğlu'nun sevgilisi rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. Deliyürek'ten sonra Hırçın Menekşe ve Esir Şehrin İnsanları dizilerinde de rol almıştır.