Ferdi Tayfur ve Tuğçe Tayfur kavga etti!

Son dönemde özel hayatıyla adından sık sık söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerilim yaşadı.

Ferdi Tayfur ve Tuğçe Tayfur kavga etti!

Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşım yaptı. İkinci çocuğuna 7 aylık hamile olan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur sahnelere bir süreliğine ara verdi. Eski nişanlısıyla bir takım olaylar yaşayan Tuğçe Tayfur'un babasıyla da arası açıldı. Gözlerden uzak yaşayan usta sanatçı Ferdi Tayfur sosyal medyadan isyan etti.

ferdi-tayfur-ve-tugce-taydur-kavga-etti.jpg

“KİM NE YAPARSA KENDİNE YAPAR”
Ferdi Tayfur, isim vermeden sosyal medya üzerinden küs olduğu kızı Tuğçe Tayfur'u hedefine aldı. Sanatçı, "Zamanında neden bırakıp kaçtığımı şimdi anladınız mı?" sorusunu sordu. Tuğçe Tayfur ise isim vermeden babasının basın danışmanı Şirin Gözalıcı’ya sert tepki gösterdi. Tuğçe Tayfur mesajı babasının değil; Şirin Gözalıcı’nın yazdığını söylese de gerçek öyle değildi. Ferdi Tayfur da paylaştığı videoyla mesajın kendisine ait olduğunu dile getirdi. Ferdi Tayfur paylaşımında "Kim ne yaparsa kendine yapar" ifadelerini kullandı.

ferdi-tayfur-ve-tugce-taydur-kavga-etti.png

“HADDİNİ VE YERİNİ BİLECEK”
Tuğçe Tayfur ise paylaşımın altına "İşte sen Şirin Hanım'a demişsin ki 'kim ne yapar kendine yapar' yaz, o yazmış 'anladınız mı yıllar önce neden kaçıp gittiğimi' neyse atamızla laf dalaşına girecek değilim. Annem bana çok güzel edep ve saygıyı öğretti. Benim muhatabım bu konuda sen de değilsin zaten. Aynen dediğin gibi bu hayatta kim ne yaparsa kendine yapar. İnsan haddini ve yerini bilecek, bilmiyorsa da öğreteceğim ona. Aramıza girmesine izin vermeyeceğim istediği kadar video çeksin istediği kadar arkamdan insanlara o bizim ailemizden değil desin" şeklinde ifadeler kullandı.