FOX TV artık yok!

Ulusal kanallar arasında yer alan FOX TV’nin isim değişikliği kısa sürede gündem oldu. Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden FOX TV, birbirinden iddialı dizi ve programlarla izleyiciyi ekrana kilitledi. Kanalın adı değişti.

FOX TV artık yok!

Yayın akışında yer alan dizi ve programlarla izleyicinin en çok takip ettiği ulusal kanallardan biri olan FOX TV’de yeni bir gelişme yaşandı. FOX TV’nin adı değişti. Kanal, artık FOX TV olarak yayın hayatına devam etmeyecek. FOX TV’nin yeni adı Now TV oldu. Kısa sürede gündem olan bu gelişme sosyal medyada da çok konuşuldu. FOX TV’nin isim ve logo değişikliği ile ilgili sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı.

FOX TV ARTIK NOW TV

Uzun yıllardır yayın hayatına devam eden ulusal televizyon kanalı FOX TV’de önemli bir değişiklik oldu. Geçmişten günümüze kanalda yayınlanan dizi ve programlar büyük ses getirirken izleyicilerin en sık tercih ettiği kanallardan biri olan FOX TV’nin isim ve logosu değişti. Kanalın yeni adı artık Now TV. RTÜK, kanalın yeni ismi olan Now TV’ye onay verdi. Yeni gelişmeyi RTÜK üyesi İlhan Taşçı duyurdu.

fox-tv-artik-yok.jpg

ARTIK NOW TV OLARAK YAYIN HAYATINA DEVAM EDECEK

Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan FOX TV’nin isim ve logosu değişti. Yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından duyuran RTÜK üyesi İlhan Taşçı, ‘FOX TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı.’ ifadelerine yer verdi. Kanal, artık Now TV olarak yayın hayatına devam edecek.