Hakan Ural’dan Özgür Demirtaş’a yanıt

Bir televizyon programında İran- İsrail savaşıyla ilgili yorumlarda bulunmasıyla sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girmeyi başaran, bir programda ise hayat pahalılığıyla ilgili sözleri gündem olan Hakan Ural'ı Prof. Dr. Özgür Demirtaş eleştirdi.

Hakan Ural’dan Özgür Demirtaş’a yanıt

Hakan Ural'ın Demirtaş'a hakareti sonrası ise ünlü ekonomistten yanıt geldi. Ekonomist Demirtaş, Hakan Ural'ın hayat pahalılığı yorumuna, sosyal medya hesabı üzerinden geri vitesi tanımlayan 'R' harfiyle karşılık vermişti. Demirtaş'ın yorumuna sinirlenen Ural, Kanal D ekranlarından Özgür Demirtaş'a hakaret ederek "Sen nasıl bir geri zekalısın!" ifadelerini kullandı.

hakan-uraldan-ozgur-demirtasa-yanit.jpg

KAKARETE KARŞILIK VERDİ
Özgür Demirtaş ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ural'a tepki göstererek, "Hakan Ural bana ağza alınmayacak hakaretler etmiş. Aile terbiyem yanıt vermeme izin vermiyor. Sadece kendisini anlatmış diyebilirim. Askerlik konusuna gelince: Öz babası askerden kaçmak için sahte çürük raporu aldığını söylemiş. Başka söze gerek yok." dedi. Televizyon yorumcusu Hakan Ural, geçtiğimiz günlerde bir televizyon programında, "2 tane döner aldım. Oğlum dedim, iki porsiyon döner 1370 TL olur mu? İçim parçalanarak verdim, mekanda yesem 1.600 TL. Çok pahalı abi her şey." şeklinde konuştu.

hakan-uraldan-ozgur-demirtasa-yanit-001.jpg

HAKAN URAL HAKKINDA
Hakan Ural, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. 1967 senesinde dünyaya gelen Ural’ın babası ve annesi hiç evlenmedi. Selçuk Ural, Hakan Ural’ın velayetini 16 yaşından sonra aldı. Sanatçı, bu yaşa kadar Fındıkzade’deki büyükannesinin evinde büyüdü. Ural’ın çocukluğunda ayakkabı boyayarak, elektrikçide çalışarak ve su satarak geçimini sağladığı biliniyor.