Kim Milyoner Olmak İster’de şaşırtan anlar

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında seyirci karşısına çıkan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışan Yağmur Ateş, davranışlarıyla herkesin ağzını açık bıraktı.

Kim Milyoner Olmak İster’de şaşırtan anlar

5 yıl önce Bali'ye taşınan 25 yaşındaki Ateş, konuşurken çıkardığı nefes sesleri, hareketleriyle dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Ada hayatında yaşamayı seven ve tekneyle dünyayı dolaşmak istediğini dile getiren yarışmacı, alkol probleminden ötürü balkondan düştüğünü ve beyin ameliyatı geçirdiğini söyledi.

kim-milyoner-olmak-isterde-sasirtan-anlar.jpg

ALKOL PROBLEMİNDEN ÖTÜRÜ BALKONDAN DÜŞMÜŞ

Konuşma sırasında sık sık İngilizce kelimeler kullanan yarışmacı, "Wow, crazy... Siz İngilizce konuşuyor musunuz? Ben Flemenkçe, İngilizce, İspanyolca, Endonezya ve Türkçe konuşuyor" ifadelerini kullandı. Yarışmacının tepkileri karşısında şaşkına dönen Kenan İmirzalıoğlu ise "En son Türkçe galiba" şeklinde yanıt verdi. Sorulara arka arkaya doğru yanıtlar veren yarışmacı, 50 bin TL'lik "Titikaka Gölü kurbağasını doğal yaşam alanında ziyaret etmek için hangi kıtaya gitmeniz gerekir?" sorusunu bilemeyince elendi.

kim-milyoner-olmak-isterde-sasirtan-anlar-001.jpg

HİÇ BİRŞEY SÖYLEMEDEN STÜDYODAN AYRILMAYA KALKTI
Asya, Afrika, Avusturya ve Güney Amerika şıklarında zorlanarak joker hakkını kullanan yarışmacı, yanlış cevap vererek elendi. Yanlış cevabı gören Yağmur Ateş, hiçbir şey demeden yerinden kalkıp gitmeye çalışınca İmirzalıoğlu devreye girerek "Gidiyor musun? Bir veda cümlesi söylemek istemez misin?" dedi. Bunun üzerine geri dönen yarışmacı, "Geldiğim için çok eğlendim. Şovunuzun başarısını ve devamını diliyorum" diyerek yarışmadan ayrılarak dikkatleri üzerine çekti.