Şok iddia! Ebru Gündeş hamile mi? İşte yanıtı…

Başarılı Ebru Gündeş, Dubai'de iş insanı Murat Osman Özdemir ile geçtiğimiz haftalarda nikah masasına oturmuştu.

Şok iddia! Ebru Gündeş hamile mi? İşte yanıtı…

Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu iddia ederek büyük şaşkınlık yarattı. Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, 4'üncü kez mutluluğa adım atarak evlenmişti. 49 yaşındaki ünlü şarkıcı ile 37 yaşındaki Murat Osman Özdemir Dubai'de dünyaevine girmişti. Evlilik sonrası pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi.

sok-iddia-ebru-gundes-hamile-mi-iste-yaniti.jpg

“KESİN OLARAK DOĞRULATTIM”
Onur Akay, apar topar evlenen şarkıcının 4,5 aylık hamile olduğunu ileri sürdü. Onur Akay, sitesinde paylaştığı yazıda “Kesin olarak doğrulattım, kesin olarak söylüyorum” ifadeleriyle haberi duyurdu. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çiftin önce imam nikâhı yaptığını ifade eden Onur Akay, “Ebru Gündeş’le de görüştüğünü bildiğim ünlü bir isimden, Ebru’nun hamile olduğu yönündeki bu iddiayı kesin olarak doğrulattım. Ebru Gündeş’in hamile olduğu öğrenilince, çift hemen nikâh tarihini öne almış. Benim duyurduğum tarihte ise hemen imam nikâhı yapmışlar ve sonra da bildiğiniz gibi resmi olarak evlenmişler. Haftanın bu ilk gününe müjdeli bir haberle başlayalım. Sizlere, Ebru Gündeş’in 4,5 aylık hamile olduğunu kesin olarak söylüyorum” şeklinde çarpıcı ifadeler kullandı.

sok-iddia-ebru-gundes-hamile-mi-iste-yaniti-001.jpg

MURAT ÖZDEMİR KİMDİR?
Murat Özdemir 1969'da İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Tam adı Murat Osman Özdemir'dir. Murat Özdemir, ilk, orta ve lise öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketinde mesleki kariyerine adım atan Murat Özdemir, yıllar içinde yönetici pozisyona gelmeyi başarmıştır.