Survivor Yunus Emre'nin eşi çılgına dönecek! Aleyna ve Yunus Emre dip dibe

Survivor All Star 20 Mart 2024 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yine soluksuz İzlenecek bir bölümle ekrana gelmeye hazırlanan Survivor'da Yunus Emre'nin eşi çılgına dönecek. Çünkü Yunus Emre ve Aleyna fragmanda yine dip dibe.

Survivor Yunus Emre'nin eşi çılgına dönecek! Aleyna ve Yunus Emre dip dibe

Survivor All Star'da eleme gecesine doğru geri sayım devam ederken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek Survivor All Star yeni bölümde iletişim oyunu oynanacak. Yarın akşam ise yarışmacılar düello oyununa çıkacak ve bir erkek yarışmacı adaya ve hayallerine veda edecek. Survivor All Star 20 Mart 2024 yeni bölüm fragmanında dikkat çeken onlar da var. Nagehan'ın atakan'ı doldurması ve Yunus Emre ile Aleyna yakınlığı gündeme bomba gibi düştü.

SURVİVOR ALL STAR 20 MART 2024 YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Survivor All Star 20 Mart 2024 yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunları stresi bitti şimdi sırada iletişim oyunu var. Yarışmacılar bu akşam ödül oyunu için parkura çıkacak ve kazanan iletişimle buluşacak. Survivor olsa yeni bölümünde dikkat çeken anlar yaşanıyor. Özellikle kırmızı takımın aday çıkarma gecesi sonrasında Nagihan'ın Atakan’ı Sercan Yıldırım'a karşı doldurması gözlerden kaçmadı. Atakan da bu durumu seremoni sırasında dile getiriyor ve sırtından bıçaklandığını söylüyor.

YUNUS EMRE VE ALEYNA YİNE DİP DİBE

Survivor All Star 20 Mart 2024 fragmanında dikkat çeken diğer bir sahne ise Aleyna ve Yunus Emre oldu. Yunus Emre ve Aleyna'nın Kıyıda köşede konuştukları görülürken Geçtiğimiz günlerde iletişim oyununda eşinden uyarı alan Yunus Emre'nin bundan sonra yaşayacakları merak konusu oldu. Yunus Emre'nin eşi Geçtiğimiz günlerde canlı yayına “Aleyna'dan uzak dur” şeklinde yazmıştı. Yunus Emre ve Aleyna'nın yeni bölümde samimi bir şekilde konuştukları görülüyor. Bu duruma Yunus Emre'nin eşinin tepkisi de merak ediliyor.