Yalı Çapkını başrol değişti! Ferit ve Seyran boşanıyor Seyran başkasıyla evleniyor

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını her Cuma yepyeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Ferit ve Seyran’ın büyük aşkını ve önlerine çıkan zorlukları anlatan dizide Ferit ve Seyran’ı bir kez daha ayrılık bekliyor.

Yalı Çapkını başrol değişti! Ferit ve Seyran boşanıyor Seyran başkasıyla evleniyor

Daha önce boşanıp yeniden evlenen Seyran ve Ferit’in bir kez daha boşanacağı görülüyor. Kazım, Seyran’a bir kağıt uzatıyor ve bu kağıdın boşanma ile ilgili olduğu düşünülüyor. Tek isteği Orhan’ın bir an önce hapisten çıkması olan Seyran ise hem babasının hem de Ökkeş’in istediklerini yapıyor. Akın ile evlilik yoluna giren Seyran’ın yaşadığı zor günler Ferit tarafından da hissediliyor ve Ferit bu işte Kazım’ın bir parmağı olabileceğini düşünerek karşısına dikiliyor. Orhan yeni bölümde hapisten kurtulurken Seyran ise gözyaşları içinde Akın’la sözleniyor. Tanıtımı gören izleyiciler ise ‘Yalı Çapkını’nda başrol mü değişti?’, ‘Ferit ve Seyran ayrılmasın’, ‘Akın yeni başrol mü?’ şeklinde yorumlar yaparken bazı izleyiciler ise Seyran ve Akın’ı birbirine çok yakıştırdı ve Seyran’ın Akın’la daha mutlu olacağını düşündüklerini belirten yorumlar yaptı.

SEYRAN’DAN BÜYÜK FEDAKARLIK

Gerçek bir hayat hikayesinden ekrana uyarlanan Yalı Çapkını dizisinin bu akşamki yeni bölümü büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor. Orhan’ın hapisten çıkması için elinden gelen her şeyi yapan Seyran, bunun için büyük bir fedakarlıkta bulunacak. Hem Ökkeş’i hem de babası Kazım’ı dinlemek zorunda kalan Seyran, Ferit’ten boşanmayı kabul edecek ve Akın’la sözlenecek. Ökkeş ve Kazım, Seyran’ın Akın’la evlenmesini isterken Ferit ise Seyran’ı kaybetmek istemiyor. Seyran, Orhan’ı kurtarabilmek için her şeyi göze alırken Korhan’lar beklenen güzel haberi alıyor ve Orhan hapisten çıkıyor.

yali-capkini-basrol-degisti-ferit-ve-seyran-bosaniyor-seyran-baskasiyla-evleniyor.jpg

yali-capkini-basrol-degisti-ferit-ve-seyran-bosaniyor-seyran-baskasiyla-evleniyor-001.jpg

SEYRAN VE AKIN YÜZÜKLERİ TAKIYOR

Yeni bölüm tanıtımına damga vuran sahneler sosyal medyanın gündemine yerleşti bile. Bu akşamki yeni bölümde Seyran ve Akın’ın söz yüzüklerinin kesildiği görülüyor. Bu işi fazla uzatmak istemeyen Kazım Ağa, düğün tarihini de hemen belirlemek istiyor. Seyran ise hala Ferit’e aşıkken söz yüzüklerinin kesildiği anlarda gözyaşlarına boğuluyor. Yalı Çapkını yepyeni bölümüyle 8 Mart 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de Star TV’de.

yali-capkini-basrol-degisti-ferit-ve-seyran-bosaniyor-seyran-baskasiyla-evleniyor-002.jpg