Alperen Şengün sakatlandı! Sahadan tekerlekli sandalye ile çıkarılmıştı

Milli basketbolcu Alperen Şengün’ün sakatlık haberi sonrası genç sporcunun sağlık durumu merak edilmeye başlandı. Alperen Şengün’ün son durumu merak edilirken yaşadığı sakatlıkla ilgili detaylar da ortaya çıktı.

Alperen Şengün sakatlandı! Sahadan tekerlekli sandalye ile çıkarılmıştı

Houston Rockets’ta forma giyen Milli basketbolcu Alperen Şengün’ün sahada yaşadığı sakatlık sonrası genç sporcunun son durumu ve tüm gelişmeler takip edilmeye başlandı. Sağlık durumu ve sahalara döneceği tarih merak edilen Şengün’ün ayak bileğinde burkulma ve dizinde kemik ödemi olduğu belirlendi. Milli sporcunun sakatlığının ameliyat gerektirmediği aktarılırken sezonu kapattığı da belirtiliyor.

AYAK BİLEĞİNDE CİDDİ BİR BURKULMA OLDU

Houston Rockets’ta forma giyen Milli basketbolcu Alperen Şengün, önceki gece sahada talihsiz bir sakatlık yaşadı. Takımının deplasmanda Sacremanto Kings ile oynadığı karşılaşmada forma giyen Şengün, maçın sonlarında sakatlanmıştı. Genç sporcunun sakatlık sonrası son sağlık durumu ve tüm gelişmeler merak edilmeye başlandı. Sakatlığıyla ilgili bilgi aktarılan Şengün’ün sağ alt bacağında korkulduğu kadar büyük bir sakatlık yaşanmadığı belirtilirken ayak bileğinde ise ciddi burkulma olduğu ve dizinde kemik zedelenmesi oluştuğu bilgisine yer verildi.

TEKERLEKLİ SANDALYEYLE SAHADAN AYRILDI

Maçın bitimine sadece 39 saniye kala rakibine blok yapmak isteyen Alperen Şengün, yere ters basması sonucunda acı içinde yerde kaldı. Ayak bileğinin döndüğü öğrenilen Milli sporcu dizine de aldığı darbe sonucu sahadan tekerlekli sandalyeyle ayrılmak zorunda kaldı.

alperen-sengun-sakatlandi-sahadan-tekerlekli-sandalye-ile-cikarilmisti.jpg

SEZONU KAPATMIŞ OLABİLİR

Alperen Şengün’ün son durumu merak edilirken ESPN’in haberine göre, ayak bileğinde ciddi bir burkulma ve dizinde kemik zedelenmesi olan Şengün’ün çekilen MR’ında sakatlığın ameliyat gerektirmediği fakat oyuncunun 14 Nisan tarihinde sona erecek olan normal sezonda forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Başarılı basketbolcunun bu sakatlık sonrası sezonu kapatmış olabileceği konuşuluyor.