Aziz Yıldırım açıklama yaptı! Fenerbahçe’ye başkan adayı olup olmayacağı merak ediliyordu

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’de bir diğer gündem maddesi de başkanlık seçimi. Haziran ayında gerçekleştirilecek olan genel kurul merakla beklenirken Aziz Yıldırım’dan önemli açıklamalar geldi.

Aziz Yıldırım açıklama yaptı! Fenerbahçe’ye başkan adayı olup olmayacağı merak ediliyordu

Eski Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde yaptığı açıklamalarla sık sık gündemde. Yapılacak olan seçimlerde Fenerbahçe’ye başkan adayı olacağı iddia edilen Yıldırım, söz konusu iddialarla ilgili ilk kez konuştu. Yeniden Fenerbahçe başkanlığı için aday olup olmayacağı ile ilgili soruya yanıt veren Yıldırım, ‘Kulübün gündemi başkanlık değil şampiyonluk olmalıdır’ dedi. İşte Aziz Yıldırım’ın açıklamalarından öne çıkanlar…

AZİZ YILDIRIM’IN BAŞKAN ADAYI OLACAĞI İDDİASI

Fenerbahçe’de Haziran ayında gerçekleştirilecek genel kurul için heyecan dorukta. Spor manşetlerinde sık sık yer bulan iddialar arasında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan adayı olacağı da yer alıyordu. Bu iddialar gündemden düşmezken Fenerbahçe taraftarları Aziz Yıldırım’ın başkanlığa adaylığını koyup koymayacağını merak ediyordu. Aziz Yıldırım’dan bu konuyla ilgili açıklama geldi.

YENİDEN ADAY OLACAK MI?

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım, hakkında çıkan aday olacağına dair iddialara yanıt verdi. İddialarla ilgili yazılı bir açıklama yapan Yıldırım, Fenerbahçe’nin şampiyonluk yolunda mücadele ettiğine dikkat çekti ve kulübün gündeminin başkanlık değil şampiyonluk olması gerektiğine vurgu yaptı. Son günlerde çıkan iddialarla ilgili yaptığı açıklamada camianın ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırıldığına dair yorumda bulunan Aziz Yıldırım, ‘Camia ısrarla şampiyonluk gündeminden uzaklaştırılmakta, teknik ekip ve takım bu durumdan olumsuz etkilenmektedir. Buna asla müsaade edilmemelidir.’ dedi.

aziz-yildirim-aciklama-yapti-fenerbahce-ye-baskan-adayi-olup-olmayacagi-merak-ediliyordu.jpg

‘KİMSENİN BENİM YERİME AÇIKLAMA YAPMA HAKKI YOKTUR’

Kendisinin Haziran ayında Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağına dair gündemde yer alan iddialara yanıt veren Aziz Yıldırım, ‘Benim herhangi bir planım olursa kamuoyu bunu 3. kişilerden değil şahsımdan öğrenecektir. Dolayısıyla hiç kimsenin benim yerime açıklama yapma hakkı yoktur. Kulübün gündemi başkanlık değil, şampiyonluk olmalıdır.’ ifadelerine yer verdi.