Dani Alves öldü mü? İntihar ettiği iddia edildi

Portekiz ve Meksika basınında bir süredir tecavüz suçlamasıyla cezaevinde bulunan Dani Alves'in intihar ettiği yönünde haberler hızla yayılıyor. Peki Dani Alves öldü mü? Dani Alves intihar mı etti?

Dani Alves öldü mü? İntihar ettiği iddia edildi

Portekiz ve Meksika basınında yer alan haberlerde bir süredir tecavüz suçlamasıyla cezaevinde tutuklu bulunan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves’in intihar ettiği ve hayatını kaybettiği yönünde haberler hızla yayılıyor. Gece yarısından itibaren tüm dünya gündemi bu olayla çalkalanırken şu ana kadar bir açıklamanın gelmemesi dikkat çekti. Peki Dani Alves öldü mü? Dani Alves intihar mı etti?

DANİ ALVES İNTİHAR ETTİ HABERLERİ HIZLA YAYILIYOR

Uzun süreden beri cinsel saldırı suçlamasıyla cezaevinde bulunan ve 4,5 yıl hapis cezasına çarptırılan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves ile ilgili gündeme gelen İddaa herkesi şaşkına çevirdi. Meksika ve Portekiz basınında yer alan haberlerde Dani Alves'in intihar ettiği ve hayatını kaybettiği öne sürüldü. Sosyal medyada hızla yayılan Haberlere ilişkin Henüz bir yalanlama yapılmadı.

DANİ ALVES ÖLDÜ MÜ?

Cinsel saldırı suçundan hapiste bulunan ve dört buçuk yıl hapis cezası alan dünyaca ünlü futbolcu Dani Alves'in hapishanede intihar ettiği iddiaları hızla yayılmaya devam ediyor. Dani Alves öldü mü sorusuna da yanıt aranıyor. Konuyla ilgili henüz hapishane yönetiminden bir yalanlama gelmedi. Herhangi bir açıklamanın yapılmaması da iddiaları güçlendirdi.

Cinsel taciz suçlaması ile 4.5 yıl hapis cezasına çarptırılan dünyaca ünlü eski futbolcu Dani Alves'in intihar eğiliminde olduğu zaten bir süredir konuşuluyordu. Hatta tutuklu bulunduğu cezaevinde ciddi önlemler alınmış futbolcu özel bir odaya konulmuştu. 39 yaşındaki eski futbolcu Dani Alves'in Can güvenliğinin sağlanması amacıyla tek hücreli bir hapishaneye götürüldüğü de gelen bilgiler arasındaydı.