Fenerbahçe’de Fred sevinci! Fenerbahçe’nin Hatayspor kamp kadrosu açıklandı

Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi devam ederken bu sezonun en güçlü şampiyonluk adaylarından biri olan Fenerbahçe, yarın akşam deplasmanda kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Fenerbahçe, yarın akşam Hatayspor’un konuğu olacak.

Fenerbahçe’de Fred sevinci! Fenerbahçe’nin  Hatayspor kamp kadrosu açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 28. Haftasında 2 Mart 2024 Cumartesi akşamı Hatayspor-Fenerbahçe karşılaşması ekrana gelecek. Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe’de kamp kadrosu da açıklandı. Deplasman mücadelesi için yola çıkan sarı lacivertli ekibin kamp kadrosunda bir süredir sakatlığı sebebiyle sahalardan uzak kalan yıldız oyuncu Fred’in de yer aldığı görüldü. Fred’i kadroda gören sarı lacivertli taraftarlar da büyük sevinç yaşadı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın yarın akşamki karşılaşmada Fred’i ilk 11’e yazması bekleniyor. İşte Fenerbahçe’nin Hatayspor kamp kadrosu ve tüm detaylar…

FENERBAHÇE KAMP KADROSU

Fenerbahçe’nin yarın akşam oynanacak Hatayspor maçının kamp kadrosu şöyle;

- Livakovic

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan

- Osayi

- Mert Müldür

- Becao

- Serdar Aziz

- Bonucci

- Çağlar

- Ferdi

- Jayden

- Ahmet

- Krunic

- İsmail

- Fred

- Zajc

- Mert Hakan

- Szymanski

- Cengiz

- Tadic

- Dzeko

- Batshuayi

- Serdar Dursun

fenerbahce-de-fred-sevinci-fenerbahce-nin-hatayspor-kamp-kadrosu-aciklandi.jpg

HATAYSPOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT 19.00’DA

Süper Lig’in 28. Haftasında oynanacak olan Hatayspor-Fenerbahçe maçı 2 Mart 2024 Cumartesi saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.