Fenerbahçe’nin Trabzonspor kadrosu açıklandı

Trendyol Süper Lig’in 30. Haftasında deplasmanda Trabzonspor ile mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe’de merakla beklenen kamp kadrosu az önce açıklandı. Fenerbahçe taraftarları açıklanan kamp kadrosunu merak ediyor.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor kadrosu açıklandı

Süper Lig’in yeni haftasında Abdullah Avcı’nın yönetimindeki Trabzonspor, İsmail Kartal’ın yönetimindeki Fenerbahçe’yi konuk edecek. Trabzon’da oynanacak dev maça sayılı saatler kalırken gözler takımların kadrolarına çevrildi. Fenerbahçe, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçının kamp kadrosunu açıkladı. Kadroda yer alan isimler, eksikler ve maçla ilgili tüm detaylar araştırılmaya devam ediyor. İşte Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçının kamp kadrosu ve tüm detaylar…

FENERBAHÇE KAMP KADROSU

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe, yarın deplasmanda kritik bir derbi maçına çıkıyor. Trabzonspor’la oynayacağı dev maç öncesinde hazırlıklarına devam eden sarı lacivertli ekibin kamp kadrosu açıklandı.

Fenerbahçe’nin Trabzonspor kamp kadrosu şöyle;

- Livakovic

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan

- Osayi

- Mert Müldür

- Djiku

- Serdar Aziz

- Yusuf

- Jayden

- Ferdi

- İsmail

- Krunic

- Fred

- Zajc

- Szymanski

- Zeki

- İrfan Can Kahveci

- Cengiz

- Tadic

- Dzeko

- Batshuayi

- Serdar Dursun

fenerbahce-nin-trabzonspor-kadrosu-aciklandi.jpg

MERT HAKAN YANDAŞ SAKATLANDI

Fenerbahçe’de son dönemde performansı yükselişe geçen Mert Hakan Yandaş’ın kamp kadrosunda yer almaması dikkat çekti. Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu Union Saint-Gilloise ile oynadığı rövanş maçında sakatlanmıştı. Maçın son dakikalarında sakatlık yaşayan Mert Hakan’ın Pazar günü oynanacak olan Trabzonspor maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.