Galatasaray’da Muslera’nın durumu belli oluyor! Görüşme yapılacak

Uzun yıllardır Galatasaray formasını taşıyan deneyimli kaleci Fernando Muslera’nın sezon sonunda sözleşmesi sona ereceği için sarı kırmızılı taraftarlar Muslera’nın takımda kalıp kalmayacağını merak ediyor.

Galatasaray’da Muslera’nın durumu belli oluyor! Görüşme yapılacak

Uruguaylı yıldız kaleci Fernando Muslera’nın Galatasaray’la olan sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Tam 13 yıldır Galatasaray forması giyen ve başarılı performansıyla takdir toplayan deneyimli eldivenin son durumu ve Galatasaray’da devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Sözleşmesi bu sezon sona erecek olan Muslera için harekete geçen Galatasaray yönetimi, önümüzdeki günlerde deneyimli kaleci ile bir görüşme gerçekleştirecek. Bu görüşmenin ardından Muslera’nın Galatasaray’daki geleceği hakkındaki son karar verilecek.

MUSLERA’NIN SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Tam 13 yıldır Galatasaray forması giyen yıldız kaleci Fernando Muslera’nın sarı kırmızılı ekiple olan sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Galatasaray taraftarı Muslera’nın akıbetini merak ediyor. Deneyimli eldivenin Galatasaray’da devam etmesini isteyen sarı kırmızılı taraftarların gözü yönetimde. Galatasaray yönetimi, Muslera ile önümüzdeki günlerde bir görüşme yapacak.

GALATASARAY’DA DEVAM EDECEK Mİ?

Bu sezonun sonunda Galatasaray’la sözleşmesi sona erecek olan Muslera’nın vereceği karar merak ediliyor. Daha önce Muslera ile yapılan temaslar, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in talimatları üzerine kaldığı yerden devam etmişti. Taraflar arasında orta yol bulunamadığı belirtilirken ekibin bir süre daha şampiyonluk yarışına konsantre olma kararı aldığı öğrenildi. Galatasaray yönetimi, önümüzdeki haftalarda Muslera ile bir görüşme daha gerçekleştirecek.

galatasaray-da-muslera-nin-durumu-belli-oluyor-gorusme-yapilacak.jpg

MUSLERA’NIN GALATASARAY KARNESİ

Uruguaylı deneyimli kaleci Fernando Muslera yıllardır formasını terlettiği Galatasaray’la 13 sezonda 498 maça çıktı. Çıktığı bu karşılaşmalarda rakiplerinin 530 golüne engel olamayan Muslera, 178 karşılaşmada ise kalesini gole kapattı. Galatasaray’ın efsaneleri arasında yer almayı başaran Muslera, Galatasaray ile 6 lig şampiyonluğu yaşadı.