Galatasaray’ın yıldızı kadro dışı bırakıldı! Beşiktaş derbisi öncesi büyük kriz

Süper Lig’in yeni haftası dev derbi maçına ev sahipliği yapacak. Beşiktaş, bu akşam sahasında rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak. Dev derbi maçı öncesinde gözler Beşiktaş ve Galatasaray’ın kadrosuna çevrilirken Galatasaray’da flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray’ın yıldızı kadro dışı bırakıldı! Beşiktaş derbisi öncesi büyük kriz

Beşiktaş-Galatasaray derbisine sayılı saatler kaldı. Bu akşam oynanacak olan derbi maçı öncesinde her iki takımın da kadrosu araştırılıyor. Takımlar sahaya nasıl bir ilk 11’le çıkacak merak edilirken sarı kırmızılı ekipte ise yıldız futbolcunun kadro dışı bırakıldığı bilgisine yer verildi. Galatasaray’da Karagümrük maçı sonrası Okan Buruk ile sorun yaşadığı iddia edilen Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

KADRO DIŞI KALDI

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray’da Beşiktaş derbisi öncesi önemli gelişmeler yaşandı. Spor Gecesi Digital’den Haluk Yürekli’nin haberine göre, Galatasaray’ın yıldızı Sergio Oliveira kadro dışı bırakıldı. Oliveira’nın Fatih Karagümrük maçı sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’la sorun yaşadığı iddia edilmişti.

galatasaray-in-yildizi-kadro-disi-birakildi-besiktas-derbisi-oncesi-buyuk-kriz.jpg

DERBİDE FORMA GİYEMEYECEK

Kadro dışı bırakıldığı öğrenilen Oliveira’nın bu akşamki derbi maçında forma şansı olmayacak. Galatasaray’da Karagümrük maçı sonrasında soyunma odasında hafif bir gerginlik yaşandığı iddiası spor manşetlerinde geniş bir yer bulmuştu. Gerginliğin Okan Buruk ve Oliveira arasında yaşandığı iddia edilirken yıldız futbolcunun konsantrasyon kaybı yaşamasına engel olmak için kadroya alınmayacağı belirtildi. Oliveira, bu akşam oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde kadroda olmayacak.