Galatasaray Karagümrük maç sonucu! Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalist belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final karşılaşmaları devam ediyor. Müsabakalar kapsamında bu akşam Galatasaray, sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. RAMS Park’ta oynanan maçta kazanan taraf konuk ekip oldu.

Galatasaray Karagümrük maç sonucu! Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalist belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası’nda yarı finalistler belli oldu. Çeyrek Final karşılaşmalarında son maç Galatasaray ile Fatih Karagürmük arasında oynandı. RAMS Park’ta oynanan karşılaşmayı konuk ekip Fatih Karagümrük kazandı. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. İşte maçtaki goller ve tüm detaylar…

GALATASARAY TÜRKİYE KUPASI’NDAN ELENDİ

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakaları kapsamında Galatasaray, RAMS Park’ta Fatih Karagümrük’ü ağırladı. 29 Şubat 2024 Perşembe akşamı oynanan karşılaşmada kazanan taraf konuk ekip Fatih Karagümrük oldu. Fatih Karagümrük’ün 2-0’lık galibiyeti sonucunda sarı kırmızılılar Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi.

GOLLER ALVES VE MENDES’TEN

Galatasaray-Karagümrük maçında galibiyet Karagümrük’ün oldu. Karşılaşmada goller dakika 6’da Alves’ten ve dakika 84’te Mendes’ten geldi. Galatasaray’da ise gol sesi çıkmadı. 2-0’lık skorla sona eren karşılaşmanın ardından Fatih Karagümrük, Ziraat Türkiye Kupası’nda adını yarı finale yazdıran takımlardan biri oldu.

galatasaray-karagumruk-mac-sonucu-ziraat-turkiye-kupasinda-yari-finalist-belli-oldu.jpg

YARI FİNAL MAÇLARI NE ZAMAN?

Ziraat Türkiye Kupası müsabakalarında çift elem usulüne göre yapılacak olan yarı final karşılaşmalarında takımlar belli oldu. Çeyrek Final maçları sona erdi ve yarı finale yükselen takımlar belirlendi. Yarı finalde, MKE Ankaragücü ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Trabzonspor ile Fatih Karagümrük’te oynanacak maçla finale çıkma mücadelesi verecek. Ziraat Türkiye Kupası yarı final ve final maç tarihleri daha sonra belirlenecek.